Nieuwe voorraad elektrische auto's

Jouw nieuwe elektrische auto vind je bij Hedin Automotive. Wij hebben een grote voorraad scherp geprijsde elektrische modellen waar je direct in kunt wegrijden. Hedin Automotive is erkend dealer van 17 toonaangevende automerken en heeft 70 vestigingen. Koop, lease of financier je nieuwe elektrische auto en kies voor de zekerheid van Hedin Automotive!

Grote voorraad nieuwe elektrische auto’s vind je bij Hedin Automotive

Opzoek naar een nieuwe elektrisch auto? Deze vind je bij Hedin Automotive! Hedin Automotive is een van de van grootste automotiveconcerns in Nederland en vertegenwoordigt maar liefst 17 verschillende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Opel, Ford, Kia, Volvo, Fiat en Nissan. Wij hebben doorlopend een groot aantal nieuwe elektrische auto’s op voorraad, die door onze experts zijn samengesteld. Zo hebben we ruime keuze uit nieuwe elektrische bestelwagens, SUV’s, hatchbacks, sedans en cabrio’s tegen een zeer scherpe prijs waar je direct in kunt wegrijden.

Vraag een proefrit in een elektrische auto uit voorraad aan

Wil je elektrisch rijden zelf ervaren? Maak een proefrit in een van onze elektrische voorraadmodellen en kom erachter of een elektrische auto écht bij je past. Vraag daarom gemakkelijk online een proefrit aan of kom naar de Hedin Automotive-vestiging waar jouw nieuwe elektrische auto staat. Daar beantwoorden we graag al je vragen en helpen we je bij het maken van de juiste keuze.

De voordelen van een nieuwe elektrische auto uit onze voorraad

Met een nieuwe elektrische auto uit onze voorraad vermijd je een lange levertijd. Onze elektrische voorraadmodellen zijn praktisch rijklaar, waardoor je altijd snel weg kunt rijden. Daarnaast profiteer je van zeer scherpe prijzen, omdat onze elektrische auto’s uit voorraad bijvoorbeeld dienst hebben gedaan als demo-model in de showroom of in een grotere partij zijn afgenomen van de importeur.

 Benieuwd naar de voordelen van elektrisch rijden? Een elektrische auto heeft zowel voor- als nadelen. De belangrijkste voor- en nadelen hebben we voor een rijtje gezet op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Een nieuwe elektrische auto uit voorraad kopen, leasen of financieren

Op zoek naar een kleine elektrische auto of een mooie elektrische SUV? Bij Hedin Automotive kun je eenvoudig een nieuwe auto uit voorraad kopen, leasen of financieren. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of laat je informeren door een verkoopadviseur in een van onze Hedin Automotive-vestigingen.

Veelgestelde vragen over nieuwe elektrische auto’s uit voorraad

Wat is de waarde van mijn huidige auto en kan ik deze bij Hedin Automotive inruilen?

Ja, dat kan zeker! Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is op elke occasion-pagina terug te vinden. De definitieve waarde van je auto wordt dan vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Ik wil een elektrische auto financieren. Kan dat?

Ja, dat kan! Op de pagina van een specifiek voertuig vind je het tabblad ‘financieren’. Hier kun je direct zien wat jouw vaste maandbedrag wordt. Let op: dit bedrag is nog indicatief. Je krijgt van ons een definitief aanbod zodra je een offerteaanvraag doet.

Kan ik een elektrische auto leasen?

Ja, dat kan. Vind op de pagina van de desbetreffende auto welke manieren van aanschaf mogelijk zijn, vul je wensen in en start je aanvraag. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en doen je een voorstel. 

Geldt de omruilgarantie ook op nieuwe elektrische auto’s?

Nee, de omruilgarantie is alleen van kracht op gebruikte auto's. Dit zijn auto's die ouder zijn dan een half jaar, op kenteken staan en/of meer dan 500 kilometer hebben gereden.

Hoe kan ik mijn nieuwe elektrische auto betalen?

Bij Hedin Automotive kun je je nieuwe auto kopen, leasen of financieren. Als je ervoor kiest om de auto direct te kopen dient je betaling bijgeschreven te zijn voor het moment van afleveren. Het is ook mogelijk om een pinbetaling te doen tijdens de aflevering, maar let er dan wel op dat je van tevoren je pinlimiet verhoogd hebt bij de bank. Contante betalingen accepteren we daarentegen ook, informeer van tevoren naar de voorwaarden.

Wat zijn de voordelen van een elektrische auto?

Een elektrische auto heeft zowel voor- als nadelen. De belangrijkste voor- en nadelen hebben we voor een rijtje gezet op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.