Deze actie is afgelopen - kom volgend jaar terug voor de zomeractie van 2024!

 

Ga zorgeloos op vakantie met een auto in topconditie

De dagen worden langer en de temperaturen stijgen, dat betekent: zomer! Trek er deze zomer heerlijk op uit met ritjes naar het strand, naar de natuur óf naar een mooie vakantiebestemming ergens in Europa. Kom t/m 31 augustus langs voor een zomer- of aircocheck bij Hedin Automotive en ga onbezorgd op pad! 

Wij checken je auto of airco op allerlei vitale punten en indien nodig adviseren we je over eventuele reparaties. Zo kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Maak gemakkelijk online een afspraak bij een Hedin Automotive-vestiging naar keuze.

Zorgeloos op vakantie
Vestigingen in heel NL
Hoge kortingen en meer

Klaar voor de zomer van '23

Hedin Automotive - Zomercheck '23 - actie - 1

Zomercheck

Controle op alle vitale punten


Tijdens de zomercheck wordt je auto gecontroleerd op de meest essentiële punten, waaronder:

 • Banden (waaronder profieldiepte)
 • Vloeistofniveau
 • Remmen en Wielbouten
 • Airco
 • Accu
 • Verlichting
 • Waarschuwingslampjes
 • Voorruit
 • Uitlaatsysteem
 • Veren en Schokdempers
 • Radiateur en V-snaar
Hedin Automotive - Zomercheck '23 - actie - 2

Aircocheck

Koel de weg op!


Als het warm weer is, is het fijn als je airco het goed doet. Niemand wil in de brandende hitte zitten. Tijdens de aircocheck wordt de airco van je auto gecontroleerd op:

 • Koelcapiciteit
 • Koudemiddel bijgevuld of ververst
Hedin Automotive - Zomercheck '23 - actie - 3

Voorraad

Toe aan een nieuwe auto?


Hedin Automotive is officieel dealer van 24 automerken. Zo heb je altijd een uitgebreide keuze in scherp geprijsde voorraadmodellen.

Of huur een auto tijdens de zomervakantie

Wil je liever niet met je eigen auto op vakantie, omdat je een grotere auto wilt of één met meer opties? Rijd je een elektrische auto en wil je graag met een auto met benzinemotor op vakantie? Of wil je juist een elektrisch model proberen tijdens een weekend weg? Wij hebben veel verschillende modellen personen- en bedrijfswagens. Met bijvoorbeeld een stationwagen, MPV of Hongqi E-HS9 krijg je veel meer ruimte voor passagiers en bagage!

Extra fijn deze zomer: je betaalt tijdelijk geen annuleringskosten.

MABI Mobility vertegenwoordigt de autoverhuuractiviteiten binnen Hedin Automotive.

Kom in de vakantiestemming met de Hedin Automotive Zomerplaylist!

Iedere rit (en ieder willekeurig feestje) wordt gelijk een feest met onze playlist! Een lijst bomvol meezingers uit ieder genre, dus voor ieder wat wils. Of je de zomer lekker in Nederland viert met ritjes naar het strand of straks 12 uur in de auto naar Frankrijk zit: onze playlist komt altijd van pas. Zet de 'shuffle' aan en laat je verrassen. Veel luisterplezier!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive zomercheck weken

Bij welke vestigingen van Hedin Automotive kan ik terecht?

Je bent van harte welkom bij alle Hedin Automotive-vestigingen. Online maak je gemakkelijk een afspraak bij een Hedin Automotive-vestiging naar keuze.

Waarom is het laten checken van mijn auto belangrijk?

Tijdens een check controleren wij jouw auto op een aantal vitale punten. Mochten we dan bijzondere punten of reparaties tegenkomen kunnen we dit in overleg met jou altijd oplossen. Zo kom je onderweg niet voor verrassingen te staan. Wel zo fijn!