Openingstijden Volvo-dealer Hedin Automotive in Weesp

De Volvo-dealer van Weesp en omstreken

Al sinds 1986 is onze Volvo-vestiging in Weesp voor velen dé thuisbasis voor het kopen of laten onderhouden van een Volvo. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Volvo!  Om het je gemakkelijk te maken bieden we haal- en brengservice aan naar huis, kantoor en het treinstation. Ook bieden we de mogelijkheid voor een leenfiets die je kunt gebruiken totdat je auto klaar is. Terwijl je wacht op je auto kun je ook gebruik maken van onze wacht - werkruimte. Wacht je liever niet? Dan bieden wij vervangend vervoer. Wij ontvangen je graag om onze modellen te laten zien of om je te helpen met je eigen Volvo.

Bij onze vestiging in Weesp hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Onze Volvo voorraad in Weesp

Bij Hedin Automotive helpen we je graag bij het uitzoeken van een nieuwe Volvo. In Weesp hebben we een uitgebreide voorraad rijk uitgeruste nieuwe en tweedehands modellen. Om de juiste keuze te kunnen maken kan je een afspraak maken voor een proefrit om zo zelf een Volvo te ervaren. Om de betrouwbare eigenschappen van Volvo te kunnen blijven garanderen worden al onze modellen standaard gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van de nieuwste software updates.

Volvo onderhoud in Weesp

Onze ervaren monteurs kennen iedere Volvo als hun broekzak en kunnen je altijd helpen bij problemen. Je bij ons voor onderhoud en schadeherstel dus altijd aan het juiste adres. Om de kwaliteit van Volvo te kunnen blijven garanderen gebruiken wij slechts originele producten. Bij een onderhoudsbeurt voor je Volvo krijg je van ons gratis 1 jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100. Voor Volvo’s ouder dan 6 jaar bieden we de speciale jaarbeurt.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Weesp

Hoe kom ik bij de Volvo-dealer van Hedin Automotive in Weesp?

Ons adres is Hogeweyselaan 93 te Weesp. We zijn gemakkelijk te bereiken via de A1, afrit 3 of via de N236.

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een meerprijs.

Worden er originele onderdelen gebruikt voor het onderhoud van mijn Volvo?

Ja, om de betrouwbaarheid die je van je Volvo kent te behouden gebruiken we bij Hedin Automotive alleen originele onderdelen voor onderhoud en reparatie.