Volvo Schadeherstel

Onze specialisten staan klaar om jouw Volvo te herstellen.

Erkend schadeherstel voor jouw Volvo

Schade aan jouw Volvo? Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Onze specialisten kennen jouw Volvo tot in detail en werken uitsluitend met originele onderdelen, montagemateriaal en voorschriften om jouw Volvo vakkundig te herstellen. Kortom, wij hebben alles in eigen huis om jouw Volvo terug naar de perfecte staat te brengen. Kom langs in een van onze 8 vestigingen of vraag gemakkelijk online een prijsindicatie op. 

Snel en vakkundig hersteld

Een beschadigde velg, kras- of deuk in de deur zijn slechts een paar voorbeelden van vervelende schades waar je liever niet mee te maken krijgt. En dan moet je ook nog de verzekering regelen. Bij Hedin Automotive zijn wij gespecialiseerd in Volvo. Met de nieuwste apparatuur en ons team van specialisten zie je binnen de kortste keren niks meer van de schade terug. Daarnaast regelen we het verzekeringswerk gelijk en kun je wanneer gewenst gebruik maken van vervangend vervoer.

Volvo ruitschade herstellen

Er zijn herstelbare en niet herstelbare ruitschades. Een sterretje in het voorraam is bijvoorbeeld goed te herstellen, maar een grote barst houdt vaak in dat het glas vervangen moet worden. Of de ruitschade wel of niet gerepareerd kan worden is afhankelijk van welke autoruit schade heeft opgelopen en het soort beschadiging. Wil jij weten of jouw ruitschade gerepareerd kan worden en wat de kosten zijn? Wij helpen je graag. 

Prijsindicatie

Volvo uitdeuken & lakschade

Blik- en lakschades zijn erg vervelend. Je Volvo ziet er minder mooi uit en als je het niet laat herstellen kan er ook roestschade ontstaan. Gelukkig zijn lakschades met de moderne herstelmethodes van tegenwoordig vaak goed te repareren. Afhankelijk van de schade kan er gekozen worden voor polijsten, uitdeuken zonder te spuiten, spotrepair of het geheel uitdeuken en opnieuw spuiten bij grotere schades. Wij adviseren je graag.

Prijsindicatie

Hedin Automotive werkt samen met alle grote verzekeraars!

Autoschade is natuurlijk ontzettend vervelend. Doordat wij samenwerken met alle grote verzekeraars is het proces van schade rijden tot reparatie een stuk aangenamer. Wel zo prettig!

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Volvo schadeherstel

Wat kost het om schade te laten herstellen?

Heb je autoschade opgelopen en ben je benieuwd naar de kosten om jouw auto te herstellen? Wat de precieze kosten hiervan zijn verschilt enorm per situatie. Dit omdat de complexheid, type lak, herstelmethodes en het model een grote invloed hebben op de uiteindelijke kosten. Vraag gemakkelijk online een prijsindicatie op en wij helpen je graag verder, autoschade is namelijk al verveld genoeg.

Kan ik de schade aan mijn Volvo laten herstellen zonder kleurverschil?

Volvo's hebben meerdere laklagen. Als de verf onder de eerste laklaag niet beschadigd is, is het niet nodig om de auto opnieuw te spuiten. Bij iets grotere krassen kan de beschadiging vaak met spotrepair worden hersteld. Als de krassen heel groot zijn, moet de auto opnieuw gespoten worden.