De allerbeste Volvo occasions van Volvo Selekt vind je bij Hedin Automotive

Op zoek naar een mooie tweedehands Volvo? Met Volvo Selekt krijg je nu inplaats van 12 maar liefst 24 maanden fabrieksgarantie. Dit is dus gelijk aan de garantie op een nieuwe Volvo en met Volvo Assistance heb je de zekerheid van 24/7 pechhulp in heel Europa. Ook zijn de occasions jonger dan 60 maanden, hebben de auto's minder dan 150.000 km gereden en hebben ze een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis. Alle auto’s zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus van Hedin Automotive en gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten. Zo weet je zeker dat je een occasion van topkwaliteit koopt die voelt als nieuw!

Kies voor niets dan het beste en ga voor een scherp geprijsde Volvo Selekt occasion van Hedin Automotive

Volvo Selekt

Aan het zoeken naar een jong gebruikte Volvo die voelt als nieuw? Met 24 maanden fabrieksgarantie, een complete onderhoudshistorie en een check op meer dan 100 punten ben je verzekerd van een Occasion die voldoet aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen van Volvo. Kies daarom voor Volvo Selekt.

Een Volvo Selekt occasion is de juiste keuze

Volvo Selekt is het kwaliteitsmerk van Volvo. Tweedehands Volvo's met dit label zijn jong en van hoge kwaliteit. Hierdoor weet je 100% zeker dat je een juiste keuze maakt. Ze zijn uitvoerig gecheckt en hebben een volledige onderhoudshistorie. Daarnaast kun je een Volvo Selekt auto binnen 30 dagen of 1500 km omruilen mocht hij toch niet bevallen: dat is nog eens zekerheid!

Hedin Automotive heeft veel Volvo Selekt occasions voor je klaarstaan. Bekijk de voorraad en vind jouw tweedehands Volvo!

Wil je meer informatie over Volvo Selekt occasions? Stel je vraag!

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Selekt occasions van Volvo

Wat is een Volvo Selekt occasion?

Volvo Selekt is het speciale kwaliteitskeurmerk van Volvo. Een Volvo Selekt occasion is jonger dan 60 maanden, heeft minder dan 150.000 km gereden, heeft een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis, heeft 24 maanden onbeperkte kilometergarantie, is geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus van Hedin Automotive en is gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten.

Krijg ik garantie op een Volvo Selekt occasion?

Naast de occasion garanties van Hedin Automotive ontvang je op een Volvo Selekt 24 maanden onbeperkte kilometergarantie. Daarnaast kun je een Volvo Selekt auto binnen 30 dagen of 1500 km omruilen mocht hij toch niet bevallen.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat?

Wij ruilen je auto graag in. Je kunt eenvoudig een indicatieve inruilwaarde berekenen met onze online taxatie tool. Deze is terug te vinden op de pagina bij iedere Volvo occasion. De definitieve inruilwaarde zal worden vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.