Complete Volvo APK keuring voor slechts € 49

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw Volvo gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals verkeersveiligheid, milieu en registratie. De prijs is € 49 all-in, dus inclusief de roet-/viergasmeting en afmelding bij het RDW. Onze Volvo specialisten kennen jouw auto van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of doorwerken onder het genot van een kopje koffie.

Combineer APK en onderhoud

Maak het jezelf gemakkelijk. Combineer jouw APK afspraak met een onderhoudsbeurt. Komen we tijdens onze werkzaamheden onverwachte zaken tegen dan nemen we altijd contact met je op om verrassingen achteraf uit te sluiten.

Verder gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen bij jouw onderhoudsbeurt en geven je ook nog een jaar lang gratis Volvo Assistance, de (24/7) Europese pechhulp.

Snel, compleet, effectief
Opgeleide Volvo-specialisten
Standaard € 49 all-in

Volvo APK + alarmsysteem

Heb je een alarmsysteem in jouw Volvo ouder dan 3 jaar of een Volvo On Call met een klasse 5 alarm? In dat geval moet jouw alarmsysteem elk jaar gecontroleerd worden. Als erkend Volvo-dealer kunnen wij deze officiële SCM keuring natuurlijk gelijktijdig met jouw APK uitvoeren. Met de keuring wordt het alarmcertificaat met één jaar verlengd. Waardoor jouw diefstal- en auto inbraakverzekering geldig blijft. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Volvo APK

Kan ik mijn Volvo APK eerder laten doen?

Je kunt jouw Volvo al twee maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren. Bij het bepalen van de termijn van twee maanden wordt de APK-vervaldatum meegerekend.

Wat zijn de kosten van een Volvo APK?

De kosten voor een APK-keuring zijn standaard € 49, zonder verrassingen achteraf. Dus inclusief de roet-/viergasmeting, RDW-afmelding en de eventuele herkeuring is ook gratis.