Volvo zakelijke lease voorraad

Als zakelijke rijder wil je niet bezig zijn met je zorgen maken over je wagen(park). Kies daarom voor het zakelijke leasen van je nieuwe Volvo. Ga je dan ook nog voor een Volvo uit voorraad dan rijd je snel weg in je nieuwe aanwinst. Of je nu gaat voor een Volvo XC40, V90 of S60. Jouw Volvo dealer Hedin Automotive biedt meerdere mogelijkheden. Ontdek het aanbod online en plan een afspraak voor een proefrit.  

Waarom een Volvo zakelijk leasen?

Voor ondernemers is zakelijk leasen een uitkomst. Je rijdt voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto, zonder bijkomende kosten. Daarnaast staat je auto niet op je balans, waardoor je meer financiële ruimte houdt. Kijk hier voor meer informatie over zakelijke leasen.  

Ervaar je nieuwe Volvo tijdens een proefrit

Wil je ontdekken of jouw nieuwe Volvo voldoet aan je verwachtingen? Ga er dan mee rijden. Pak wegen met bochten en hobbels om de schokbrekers te testen en ontdek of de auto lekker optrekt op de snelweg. Een afspraak plannen voor een proefrit kan snel en eenvoudig online of neem contact op met de vestiging  waar jouw nieuwe Volvo staat.