De Volvo EX90

Een nieuw tijdperk van veiligheid.

Kopen vanaf

€ 83.495

Business lease

€ 1.249

Bijtellingspercentage

16%

De veiligste Volvo ooit: de Volvo EX90

De nieuwe Volvo EX90 is een ultra luxe SUV en biedt plaats aan zeven personen. De EX90 garandeert door middel van nieuwe geavanceerde systemen alle passagiers van een ongekend veiligheidsniveau.
De volledig elektrische Volvo EX90 heeft een actieradius tot wel 585 kilometer, 2.200 kg trekgewicht en een 111 kW-batterij die geschikt is voor 250 KW snelladen. Daardoor is de batterij in 30 minuten van 10 tot 80% op te laden. Volvo zet met de EX90 de toon voor een nieuw tijdperk van elektrisch rijden.

De Volvo EX90 staat nog niet bij ons in de showroom. Laat daarom hier je gegevens achter om op de hoogte te blijven en om als één van de eersten te kunnen proefrijden.

Volvo EX90 uitvoeringen

Volvo EX90 - Core - page image

Volvo EX90

Core

Kopen vanaf

€ 83.495


 • Safe Sapce-technologie met lidar
 • Inzittendedetectie
 • High Performance audiosysteem
 • Bestuurdersdetectiesysteem
Volvo EX90 - Plus - page image

Volvo EX90

Plus

Kopen vanaf

€ 87.995


 • Bose Premium sound-systeen
 • Grafisch Head-up Display
 • Geavanceerde interieurverlichting
 • Luchtfilter en interieurvooreiniging op afstand
Volvo EX90 - model - page image

Volvo EX90

Ultra

Kopen vanaf

€ 99.195


 • Hogeresolutie Pixel-lampen
 • Massagefunctie voorstoelen
 • 360 graden camera
 • 21 inch 8-spaaks velgen

Downloads van de Volvo EX90

Op zoek naar alle details van de Volvo EX90? Download gemakkelijk de online brochure en prijslijst. Hier vind je alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen.

Het LiDAR-systeem in de Volvo EX90 is de toekomst

Het nieuwe LiDAR-systeem zorgt voor verbeterde veiligheid van de bestuurder en zijn omgeving. Het LiDAR-systeem is uitgerust met 5 radars, 8 camera's en 16 ultrasone sensoren. De sensoren worden aangestuurd door de modernste software en zijn met elkaar verbonden, waardoor het mogelijk is om een 360-graden en driedimensionaal beeld te krijgen van de omgeving – en om deze in de gaten te houden. Het systeem kan kleine objecten honderden meters vooruitzien, waardoor er meer tijd is om te informeren, te handelen en te vermijden. De Volvo EX90 is namelijk in staat om de verzamelde data zelf te analyseren én hierop te anticiperen. Het systeem fungeert daarom als een soort veiligheidsschild rondom de auto.

Extra veiligheid binnenin de EX90

Naast optimale veiligheid buiten de auto focust Volvo nu nog meer op wat zich aan de binnenkant afspeelt. Wie is de bestuurder en wat is zijn of haar gemoedstoestand vandaag? Speciale sensoren en camera’s zijn in staat om de concentratie van ogen te identificeren en te meten. Dankzij deze technologie kan de Volvo EX90 zien wanneer je dus afgeleid, moe of anderszins onoplettend bent. De auto reageert hierop, past zich aan en kan indien nodig ingrijpen.

Altijd verbonden met jouw Volvo EX90

Het interieur van de Volvo EX90 is luxe en simplistisch vormgegeven. Met de 14,5-inch touchscreen bedien je gemakkelijk een geavanceerd infotainment systeem, met standaard geïntegreerde Google-diensten en 5G-connectiviteit. Ook is er een mogelijkheid tot smartphone-integratie via draadloze Apple CarPlay of Android Auto. Dit biedt naast de bekende mogelijkheden ook nieuwe voordelen. Zo blijf je verbonden met de auto, ook wanneer je uitstapt, en ben je bijvoorbeeld in de mogelijkheid om de auto te ontgrendelen en te starten met jouw telefoon. Uiteraard is het laadniveau van jouw EX90 altijd te zien op jouw telefoon.

Niet wachten en direct rijden? Kies voor de oplossing van Hedin Automotive

Bestel nu jouw gloednieuwe Volvo EX90 en begin direct met rijden. Hoe? Wij bieden jou een nieuwe Volvo XC90 aan met Care by Volvo Flex, om de periode tussen het bestellen en het leveren te overbruggen. Je kunt kiezen tussen twee uitvoeringen: de Volvo Racharge Plus of de Ultimate. Als jouw EX90 geleverd wordt kun je de XC90 zonder kosten bij ons inleveren. De Care by Volvo Flex prijzen voor de XC90 starten vanaf € 1379 inclusief btw. per maand. Meer weten? We vertellen je er graag meer over in een van onze Volvo-vestigingen.

Een nieuwe gebruikerservaring met de Volvo EX90

De nieuwe Volvo EX90 is ontworpen volgens het principe: ‘Keep it simple’. Dit principe uit zich in verschillende gebruiksgemakken van de Volvo EX90. Zo is laden nog nooit zo gemakkelijk geweest met de Volvo Cars-app: betaal direct via deze app en volg real-time het laadproces. Op zoek naar een laadpunt? Volvo laat jou de actuele beschikbaarheid van de laadpunten zien via Google Maps. 
Ook geeft de app de mogelijkheid om jouw Volvo thuis op slimme tijdstippen te laten laden, zodat piekmomenten in jouw energieverbruik voorkomen worden. Nóg slimmer met jouw energieverbruik omgaan? Kies dan in de toekomst voor bi-directioneel laden met de Volvo EX90. Hiermee fungeert de batterij van de auto als extra energievoorziening om andere elektrische apparaten in het huis van stroom te voorzien.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Volvo EX90

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Volvo of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Volvo EX90

Is de Volvo EX90 volledig elektrisch?

De Volvo EX90 is volledig elektrisch. De maximale actieradius van de Volvo EX90 is 585 kilometer WLTP.

Wat kost de Volvo EX90?

De Volvo EX90 is beschikbaar vanaf €99.195

In welke motorvarianten is de Volvo EX90 beschikbaar?

De Volvo EX90 is te bestellen met keuze uit twee aandrijfvarianten: de EX90 Twin AWD Ultra met 300 kW (408 pk) vermogen, 770 Nm koppel en een actieradius tot 585 kilometer (WLTP). Daarnaast is de EX90 beschikbaar als Twin Performance AWD Ultra met 380 kW (517 pk) vermogen, 910 Nm koppel en een actieradius tot 580 kilometer (WLTP)

Wanneer kan ik de Volvo EX90 bestellen?

De Volvo EX90 is direct te bestellen bij één van onze vestigingen. Klik hier om onze vestigen te bekijken.

Wanneer kan ik een proefrit maken met de Volvo EX90?

De Volvo EX90 staat nog niet bij ons in de showroom en zal naar verwachting begin 2024 in onze showroom verschijnen. Vanaf dat moment is het mogelijk om een proefrit te maken. Schrijf je hier in om op de hoogte gehouden te worden en om als één van de eerste te kunnen proefrijden.