Openingstijden Volvo-dealer Hedin Automotive in Leiderdorp

Dé Volvo-dealer van Leiderdorp en omstreken

Vlakbij Leiden, in het naastgelegen Leiderdorp vind je een van onze officiële Volvo-dealer vestigingen. Je bent bij ons van harte welkom voor aanschaf, onderhoud of reparatie van jou Volvo. Wij ontvangen je graag in onze showroom en moderne werkplaats.

Bij onze vestiging in Leiderdorp hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Onze Volvo voorraad in Leiderdorp

Ben je op zoek naar een nieuwe Volvo? Of misschien een mooie, rijk uitgerust occasion? Bij onze als officiële Volvo dealer in Leiderdorp hebben we van alles op voorraad! Bij Hedin Automotive begrijpen we waarom je voor een Volvo kiest en onze ervaren collega’s kunnen je hierbij goed adviseren. Omdat je verwacht dat een Volvo betrouwbaar is worden onze modellen altijd gecontroleerd op meer dan 100 punten en voorzien van de nieuwste updates.

Je Volvo onderhouden en repareren in Leiderdorp

Om te voorkomen dat je voor onverwachte problemen komt te staan is het belangrijk om je auto goed te onderhouden. Ook bij een Volvo. Als officiële Volvo-dealer kennen we jouw Volvo van binnen en buiten en zijn we erg geschikt om je te helpen met onderhoud of reparatie. Om de kwaliteit van je Volvo te behouden gebruiken we slechts originele onderdelen. Is je Volvo ouder dan 6 jaar? Dan hebben wij de speciale jaarbeurt.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Leiderdorp

Waar vind ik Volvo-dealer Hedin Automotive in Leiderdorp?

Wij bevinden ons op de Rietschans 70 in Leiderdorp, net buiten Leiden. We zijn makkelijk bereikbaar via de A4, afrit 6 en de N445. 

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een kleine meerprijs.

Worden er originele onderdelen gebruikt voor het onderhoud?

Ja, om de betrouwbaarheid die je van je Volvo kent te behouden gebruiken we bij Hedin Automotive alleen originele onderdelen voor onderhoud en reparatie. 

Kan ik bij de dealer in Leiderdorp ook een occasion kopen?

Ja, dat kan. Bij onze dealer in Leiderdorp hebben wij een groot aanbod van occasions staan. Bekijk hier de actuele voorraad.