Volvo zakelijke lease

Ons doel is de meest gewaardeerde partner voor jou te zijn in (zakelijke) mobiliteit.

Een Volvo zakelijk leasen voor een vaste all-in prijs

Volvo is één van de populairste merken onder de zakelijke rijder. De modellen van Volvo staan bekend om de uitstekende betrouwbaarheid, het gebruiksgemak, het comfort en natuurlijk de representatieve uitstraling van Scandinavisch design. 
Kies voor zakelijke lease via Hedin Automotive en rijd zorgeloos in een Volvo voor een vast bedrag per maand. Bij ons kun je alle modellen van Volvo zakelijk leasen. Zowel nieuw te bestellen als direct uit voorraad. 

Ontdek meer over het zakelijk leasen van een Volvo en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.

LeaseDeal op de elektrische XC40 uit voorraad

Direct rijden? Ontdek de zakelijke leasedeal op de elektrische Volvo XC40. Deze veelzijdige volledig elektrische SUV is nu tijdelijk extra voordelig uit voorraad leverbaar. Voor € 731 per maand rijd je de rijk uitgeruste XC40 Ultra Extended Range uit voorraad. Hiermee kom je tot wel 568km ver. Met opties als een panoramadak en premium audio van Harman Kardon is er aan luxe geen gebrek aan boord van de XC40.

Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan en profiteer van deze tijdelijke prijsverlaging op de XC40 Recharge.

LeaseDeal op de elektrische C40 uit voorraad

Direct rijden? Ontdek de zakelijke leasedeal op de Volvo C40. De elektrische Volvo C40 is een stoere crossover die beschikt over veel kwaliteiten. Deze indrukwekkende crossover is tijdelijk extra voordelig geprijsd. Voor een bedrag van € 828 per maand rijd je in een rijk uitgerust C40 Ultra Extended Range uit voorraad. Met een volle accu kom je met de Extended Range uitvoering tot wel 580km ver. Uiteraard is de C40 rijk uitgerust met onder andere premium audio van Harman Kardon, fijne stoelen en tal van andere opties die bijdragen aan een fijne rijbeleving.

Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan en profiteer van deze tijdelijke prijsverlaging op de C40 Recharge.

Zakelijk leasen uit voorraad bij Hedin Automotive

Snel rijden tegen een voordelig leasebedrag? Grote kans dat we jouw perfecte Volvo al bij ons in showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen. Met meerdere vestigingen hebben wij het grootste aanbod van Nederland. Bekijk de gehele voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen. Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Interesse in zakelijk leasen?

 • Een vast maandbedrag voor al jouw wensen
 • Gratis pechhulp + vervangend vervoer
 • Ook direct uit voorraad leasen
 • Maximale flexibiliteit

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 
Full operational lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Hedin Automotive blijft juridisch en economisch gezien eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.
 
Financial lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van financial lease, dan koop je de auto als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Volvo

Welke Volvo modellen kan ik zakelijk leasen?

Wij als Hedin Automotive geven de mogelijkheid om ieder Volvo model zakelijk te leasen. Kom voor meer informatie naar een van onze Volvo-vestigingen of laat je vraag achter via het contactformulier.

Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele Volvo voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten.

Welke zakelijke leasevormen zijn er?

Bij zakelijke lease heb je verschillende mogelijkheden. Met full- en netto operational lease ben je niet direct eigenaar van het voertuig. Met full operational lease worden alle bijbehorende zaken voor je geregeld voor een vast bedrag per maand terwijl je met netto operational lease vrij bent om deze zaken zelf te regelen. De laatste vorm is financial lease. Wij financieren je auto maar je bent wél direct zelf de eigenaar.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!