Laat jouw Volvo optimaliseren met Polestar Tuning

Kies je voor Polestar, dan kies je voor maximaal rendement. Ervaar de ultieme rijervaring, waar innovatie, prestaties en verfijning samenkomen. Kies dan voor het Polstar Engineerd Optimalisation presentatiepakket waarmee jij de prestaties van jouw Volvo op een hoger niveau tilt. 

Meer weten? Wij voorzien jou graag van alle informatie over het Polestar prestatiepakket. Kom langs in één van onze vestigingen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Volvo Polestar Tuning

Wij spreken ze bijna nooit, klanten die ontevreden zijn over de prestaties van hun Volvo. Toch zijn de mogelijkheden daar om de performance van je Volvo nóg verder te verhogen. Meer pk's, een snellere reactiesnelheid van de motor en een fellere response op het gaspedaal zijn mogelijk met motoroptimalisatie van Polestar Tuning. Middels speciaal ontwikkelde software wordt je Volvo een unieke combinatie van veiligheid en performance. 

Wat is het Volvo Polestar Optimalisation presatiepakket?

Polestar is sinds 1996 Volvo's performance divisie en heeft hierdoor jaren ervaring met optimalisatie van de volledige aandrijflijn, motor en transmissie. Bij een automaat wordt ook de schakelsnelheid afgesteld, evenals het schakelgedrag en respons bij het loslaten van het gaspedaal. Omdat de optimalisatie voornamelijk effect heeft in het middengebied van het toerenbereik behaal je extra resultaat bij inhaal- en invoegacties. Het extra vermogen is duidelijk en op een vloeiende manier merkbaar. Benieuwd naar jouw toename in pk's, koppel en acceleratiesnelheid? Vraag gemakkelijk online een prijsindicatie op!

Is mijn Volvo geschikt voor Polestar Tuning?

Polestar Tuning is mogelijk op bijna alle Volvo's. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en de toename in vermogen (PK's), koppel en acceleratiesnelheid van jouw Volvo. Je kan ons bereiken op 088 - 292 36 20 of vraag gemakkelijk online jouw offerte op. Polestar Tuning bij Hedin Automotive verzekert je van meer rijplezier door optimale controle met behoud de garantie.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen

Kan het Polestar Engineerd Optimalisation prestatiepakket ongedaan worden gemaakt?

Ja, Volvo motoren worden aangestuurd door een Electronic Control Unit. Doordat chiptunen een aanpassing is in de software kunnen de instellingen weer teruggezet worden naar de originele waarden.

Wordt er ook hardware aan mijn auto aangepast?

Nee, Polestar tuning is softwarematig. Hierdoor kunnen instellingen ook weer teruggezet worden naar de originele waarden.

Kan ik mijn leaseauto laten tunen met Volvo Polestar?

In de meeste gevallen mag een leaseauto ook motoroptimalisatie ondergaan. Het is altijd goed om bij jouw leasemaatschappij te informeren wat de mogelijkheden zijn.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie?

Wanneer je Polestar tuning laat uitvoeren bij Hedin Automotive, officieel de grootste Volvo-dealer van Nederland, ben je er zeker van dat jouw auto zijn fabrieksgarantie houdt. Met tuning bij niet officiële dealers kunnen garanties vervallen.