Openingstijden Volvo-dealer Hedin Automotive in Almere

Dé Volvo-dealer van Almere en omstreken

Langs de A6 vind je onze vestiging in Almere. Hier ben je van harte welkom voor jouw nieuwe, occasion of tweedehands Volvo. Ben je op zoek naar een Volvo in de regio Almere? Kom dan zeker langs, de koffie en thee staat klaar!

Bij onze vestiging in Almere hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Volvo voorraad bij Hedin Automotive in Almere

Ben je op zoek naar een nieuwe Volvo of een occasion ? Volvo-dealer Hedin Automotive in Almere heeft een grote voorraad scherp geprijsde auto's staan. Bij ons maak je altijd een goede deal!

Volvo onderhoud en service in Almere

Is je Volvo toe aan onderhoud, reparatie of een APK keuring? Laat dit uitvoeren door de officiële Volvo-dealer in de regio Almere. Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Almere

Waar in Almere vind je de Volvo vestiging van Hedin Automotive?

Wij zijn gevestigd op De Strubbenweg 8 in Almere, zo goed als aan de A6, maar ook gemakkelijk te bereiken vanuit de omliggende regio via de N305 en A27. 

Kan ik zonder afspraak langskomen bij de Volvo-dealer in Almere?

Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Zeker weten dat we tijd hebben voor onderhoud? Maak in dat geval een afspraak via onze werkplaatsplanner.

Is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Het is ook mogelijk een leenauto te krijgen tegen een meerprijs.