Bekijk alle Volvo modellen

Of je nu een mild hybride, elektrische, sedan of een Volvo SUV zoekt, bij Hedin Automotive slaag je altijd. Benieuwd naar alle modellen van Volvo? Op deze pagina kun je alle Volvo modellen vinden. Snel naar het juiste model? Bekijk hier alle elektrische Volvo's, bekijk hier alle Volvo SUV's of hier alle sedan modellen.

Alle elektrische Volvo modellen

Volvo EX90 - model - page image
Nieuw!

Volvo EX90


Een nieuw tijdperk van veiligheid.

Een nieuw tijdperk van veiligheid.

Alle Volvo SUV modellen

model-volvo-cars_0004_Laag 3

Volvo XC40


De Volvo XC40 is een compacte urban SUV met prachtige details.

Volvo-XC90-Stern-Wit

Volvo XC90


Vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en comfort.

Alle Volvo sedan modellen

Volvo-v60-Stern-Wit

Volvo V60


Elegant, sportief, veelzijdig. Een estate voor een nieuw tijdperk.

Volvo V90 - Core - Page Image

Volvo V90


Prachtig om te zien, met een interieur dat luxe combineert met design.

Volvo Polestar Engineered modellen

Met de meest krachtige plug-in hybride aandrijftechnologie, geoptimaliseerde motorsoftware en een aangepast chassis zorgen de Polestar Engineered modellen voor een unieke rijbeleving. Polestar Engineered uitvoeringen zijn daarnaast standaard uitgerust met performance componenten door Öhlins en Brembo.

Ontdek alle Volvo modellen

Hedin Automotive is jouw officiële Volvo-dealer. Als dealer kunnen wij je alles vertellen over de verschillende Volvo modellen.

Volvo SUV modellen

SUV's zijn niet meer weg te denken. Mensen kiezen voor SUV's vanwege de ruimte en de hogere zitpositie. Binnen Volvo vallen de SUV's binnen de XC-modellen. Zo hebben we de XC40, XC60 en XC90. Daarnaast zijn er ook volledig elektrische SUV's. Dit zijn de EX30, de EX40 en de EX90.

Volvo Sedan modellen

Prachtig en sportieve elegantie. De S60 en S90 zijn de sedan modellen van Volvo.

Volvo Estate modellen

Estate's zijn praktische Volvo modellen zonder hoge zitpositie. Binnen Volvo worden deze aangeduid met de V voor het cijfer. Nieuw zijn de V60 en V90 leverbaar.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Volvo modellen

Welke Volvo modellen verkoopt Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel merk-erkend dealer en verkoopt alle modellen van Volvo. Dus de EX30, EX40, EX90, EC40, XC40, XC60, XC90, V60, V90, S60 en S90 vind je bij ons online én in de showrooms. 

Waar kan ik de brochures en prijslijsten van Volvo modellen vinden?

Op de verschillende modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Selecteer een model naar keuze via het overzicht of via het menu en vind daar alle informatie die je zoekt. 

Kan ik mijn Volvo inruilen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt eenvoudig een indicatieve inruilwaarde berekenen met onze online taxatie tool. Deze is terug te vinden onderaan alle modelpagina’s. De definitieve inruilwaarde zal worden vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Heeft Volvo SUV modellen?

Ja, binnen Volvo vallen de SUV's binnen de XC-modellen. Zo hebben we de XC40, XC60 en XC90. Deze SUV's zijn inmiddels niet meer weg te denken en worden veel gekozen vanwege de ruimte en de hogere zitpositie. 

Heeft Volvo elektrische modellen?

Ja! Wil je meer weten over de elektrische modellen van Volvo? Bekijk dan onze elektrisch rijden pagina. Hier vertellen we je alles over de visie van Volvo op elektrisch rijden en de verschillende modellen die er zijn.

Welk Volvo model is het goedkoopst?

De Volvo V60 is het meest voordelige model van Volvo en is verkrijgbaar vanaf € 43.995. Meer weten? Bekijk hem hier.

Verkoopt Hedin Automotive Volvo modellen uit voorraad, zoals occasions?

Jazeker. Wij hebben een grote voorraad met zowel nieuwe als tweedehands Volvo modellen voor je klaarstaan. Onze voorraad nieuw vind je hier. Liever een occasion? Bekijk dan de voorraad tweedehands.

Kan ik een verzekering voor mijn Volvo afsluiten bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Vind hier meer informatie over het afsluiten van een verzekering bij Hedin Automotive.