Volvo airco service

Met onze airco service- en reiniging garanderen wij het perfecte interieurklimaat. 

Volvo airco service, onderhoud en bijvullen

Een vervuilde airco zorgt voor een bedompte lucht in je auto. Daarnaast droogt een goedwerkende airconditioning de binnenkomende lucht, waardoor jouw ramen niet beslaan. Wel zo veilig. Voor een optimale werking van jouw airco raden wij je aan om jaarlijks de airco van je auto te laten controleren. Voor mensen met allergieën als hooikoorts heeft een schone airco ook nog eens een fijn voordeel; de klachten zullen door de filterende werking in de meeste gevallen aanzienlijk verminderen.

Volvo aircocheck- en reiniging

Wanneer je de airco intensief gebruikt is het belangrijk om de airco jaarlijks te laten controleren, niemand wil immers in de ijzige kou of brandende hitte zitten. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een gratis airco check. Na inspectie geven wij jou graag een passend advies om de werking van de airco te verzekeren. Merk je zelf dat er een muffe lucht uit de airco komt? Wij bieden al een complete aircoreiniging aan voor slechts € 49.

Airco onderhoud en bijvullen

Per jaar verliest de airco ±10% koudemiddel door verdamping. Dit is niet erg, zolang het koudemiddel weer tijdig wordt aangevuld. Anders zal de werking van de airco aanzienlijk afnemen en kan dit zelf tot schade en hogere kosten kunnen leiden.

Na een volledige servicebeurt, inclusief uitgebreide controle en bijvullen van de juiste hoeveelheden koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt jouw airco weer als nieuw! 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?