Volvo accessoires

Elk accessoire van Volvo is ontwikkeld voor optimaal gebruiksplezier. Waarbij er met een scherp ook voor detail rekening wordt gehouden met de functionaliteit, de premium kwaliteit en afwerking van het onderdeel. Interesse? Vraag gemakkelijk online een offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Fietsendragers tot wel 4 fietsen

Voor jouw Volvo zijn er fietsendragers beschikbaar voor 1, 2, 3 of maar liefst 4 (elektrische) fietsen. Alle originele fietsendragers van Volvo zijn veilig en buitengewoon eenvoudig in gebruik. De fietsendragers voor op de trekhaak zijn praktisch door een lage laadhoogte, eventueel met kantelfunctie. Fietsendragers voor op het dak bieden weer meer plaats voor een groot aantal fietsen.

Een trekhaak voor jouw Volvo

Alle Volvo trekhaken zijn speciaal ontworpen voor gebruik op een Volvo. De elektrische trekhaken zijn daarnaast makkelijk te monteren door het geautomatiseerde in- en uitklapsysteem. Daarnaast voldoen ze ook aan alle eisen op het gebied van veiligheid en functie, zoals je van Volvo gewend bent.

Volvo kinderzitjes

Volvo is altijd toonaangevend geweest op het gebied van veiligheid, maar ook op het gebied van innovaties ten behoeve van de kinderveiligheid. De kinderzitjes van Volvo zijn zo ontworpen dat deze perfect bij jouw kind en auto passen, maar bovenal bescherming bieden aan kinderen van 0 tot 36 kg. Wij adviseren je graag over de beste oplossingen afhankelijk van jouw auto en de leeftijd van je kind. 

Volvo dakboxen en opbergen

Het assortiment Volvo laadaccessoires voor jouw spullen is zeer uitgebreid. Wij hebben alles in huis om jouw vakantiespullen, ski’s, surfplanken en meer mee te vervoeren. Verder zijn er veiligheidsrekken en -netten verkrijgbaar die jouw bagage praktisch afscheiden, maar denk ook eens aan matten en bumperbeschermers of een 'reis'bench voor jouw hond. 

Wielensets en stylingaccessoires

De juiste wielen maken de auto. Wat dacht je van subtiele elegantie met een zilverlegering? Of een sportieve uitstraling door zwarte accenten? In ons brede aanbod vind je de velgen die perfect passen bij jouw Volvo. Maar er is meer wat je kunt doen aan het exterieur, zoals spoilers en sierstrips.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?