Openingstijden Volvo-dealer Hedin Automotive in Haarlem

De officiële Volvo-dealer in Haarlem 

Net buiten het centrum van Haarlem vind je onze officiële Volvo-dealer. Je bent altijd welkom bij ons voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Volvo! In onze showroom vind je alles van Volvo. De nieuwste modellen, een groot aantal occasions en prachtige youngtimers. We beschikken over een moderne werkplaats en een uitgebreide voorraad aan unieke Volvo accessoires.

Bij onze vestiging in Haarlem hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Volvo’s op voorraad in Haarlem

Of je op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands Volvo maakt niet uit. Bij ons als officiële Volvo-dealer in Haarlem hebben we altijd een ruime voorraad. Naast de nieuwste modellen vind je bij ons altijd meer dan 80 rijk uitgeruste occasions en demo’s.  Om de kwaliteit van onze modellen te garanderen worden deze altijd op meer dan 100 punten gecontroleerd door onze Volvo-technici en voorzien van de nieuwste software updates.

Onderhoud en service in Haarlem

Wanneer je Volvo toe is aan onderhoud of gerepareerd moet worden ben je bij ons altijd aan het juiste adres! Volvo’s zijn kwalitatief sterke auto’s en daar hoort kwalitatief onderhoud bij. Als grootste Volvo-dealer van Nederland zijn wij dan ook uiterst geschikt om dit onderhoud te verrichten. Wij gebruiken alleen originele onderdelen. Bij een onderhoudsbeurt krijg je van ons standaard de nieuwste updates en 1 jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100. Voor modellen ouder dan 6 jaar adviseren we de jaarbeurt.

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Haarlem

Waar in Haarlem vind je de Volvo vestiging van Hedin Automotive?

Wij bevinden ons op de Leidsevaart 576 in Haarlem, net buiten het centrum. We zijn gemakkelijk te bereiken via de N208.

Kan ik zonder afspraak langskomen bij de Volvo-dealer in Haarlem?

Ja, dat is geen probleem. Je bent altijd welkom voor alles over Volvo. Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Zeker weten dat we tijd hebben voor onderhoud? Maak in dat geval een afspraak via onze werkplaatsplanner.

Kan ik mijn auto laten onderhouden bij de Volvo-dealer in Haarlem?

Ja, dat kan. Wij beschikken over een moderne werkplaats en werken met ervaren Volvo-technici voor kwalitatief onderhoud. Een afspraak maak je gemakkelijk via onze werkplaatsplanner.