Volvo-dealer Hedin Automotive in Hillegom

Openingstijden Volvo-dealer Hedin Automotive in Hillegom

Dé Volvo-dealer voor Hillegom en omstreken

In Zuid-Holland, net buiten Hillegom vind je onze Volvo vestiging. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jou Volvo!  Wij ontvangen je graag om onze modellen te laten zien of om je te helpen met je eigen Volvo, deze faciliteiten kun je in ieder geval bij ons verwachten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Volvo’s op voorraad in Hillegom

Bij onze Volvo dealer in Hillegom vind je alles van het merk Volvo. We hebben altijd een ruime voorraad met nieuwe modellen, occasions én vaak ook prachtige youngtimers. We beschikken over een moderne werkplaats waar onze ervaren Volvo-technici alle modellen op meer dan 100 punten controleren en voorzien van de nieuwste software updates. Zo garanderen wij de kwaliteit die hoort bij een Volvo!

Volvo onderhoud en service

Is jouw Volvo toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Bij onze Volvo dealer in Hillegom ben je altijd aan het juiste adres. In onze moderne werkplaats werken wij samen met ervaren Volvo-technici die jouw Volvo begrijpen als geen ander. Om de kwaliteit die bij een Volvo hoort te kunnen garanderen werken wij alleen met originele onderdelen. Bij een onderhoudsbeurt voor je Volvo krijg je bij ons gratis een jaar lang Volvo Assistance t.w.v. €100. Voor Volvo’s ouder dan 6 jaar raden wij de jaarbeurt aan. 

Veelgestelde vragen over onze Volvo vestiging in Hillegom

Kan ik vervangend vervoer krijgen bij de Volvo-dealer in Hillegom?

Ja, dat kan. Bij onze Volvo vestiging in Hillegom is het altijd mogelijk om tegen een kleine meerprijs een leenauto te krijgen. Woon je dichtbij? Je kan ook gratis een leenfiets krijgen!

Waar in Hillegom vind je de Volvo vestiging?

Wij bevinden ons op de Arnoudstraat 3 in Hillegom in de prachtige Bollenstreek. We zijn makkelijk te bereiken via de N208. 

Wanneer kan ik langskomen bij de Volvo dealer in Hillegom?

Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.