Kopen vanaf

€ 36.795

Private lease € 499

€ 459

Bijtellingspercentage

16%

De volledig elektrische Volvo EX30

Volvo introduceert een geheel nieuwe en volledig elektrische SUV: de compacte Volvo EX30. Dit nieuwe model is ontworpen om jou een nóg veiligere rijervaring te bieden en heeft de kleinste CO2-voetafdruk van alle Volvo-auto's - tot nu toe. De EX30 is de perfecte combinatie van prestaties en duurzaamheid, is zeer wendbaar in de stad én comfortabel op de snelweg.

De Volvo EX30 is ook zeker goed geschikt voor vakanties. Door zijn trekgewicht tot 1.600 kg biedt hij de mogelijkheid om een caravan te kunnen trekken. Dit is een enorm pluspunt te noemen kijkend naar andere auto’s in zijn klasse. Dit maakt de EX30 uniek in zijn soort.

De Volvo EX30 is per direct te bekijken in de showroom bij één van onze vestigingen. Laat je gegevens achter voor het maken van een proefrit.

Maak kennis met de nieuwe Volvo EX30

Wij laten je in onze YouTube video graag kennismaken met de compleet nieuwe Volvo EX30 en laten je graag alle details zien. Zo kun je online al veel te weten komen over dit nieuwe model. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze Volvo-vestigingen.

De Volvo EX30 is volledig elektrisch met een grote actieradius

De Volvo EX30 kent drie uitvoeringen, met twee beschikbare accu pakketten én een extended range mogelijkheid. Met dit nieuwe model van Volvo kun je gemakkelijk je dagelijkste ritten én lange afstanden afleggen. De Volvo EX30 heeft namelijk een rijbereik tot 480 kilometer (WLTP). Indien de accu leeg raakt is snel laden mogelijk, waardoor de auto binnen 27 minuten van 10% tot 80% kan opladen. De Volvo EX30 is uitgevoerd met een 69 KwH-batterij die geschikt is voor 153 KwH-snelladen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat je gegevens achter voor het maken van een proefrit met de Volvo EX30.

Volvo EX30 uitvoeringen

Volvo EX30 - Core - page image

Volvo EX30

Core

Kopen vanaf

€ 36.795


 • Safe Space Technologie
 • Adaptive Cruise Control
 • Google built-in apps & Apple CarPlay
 • 18 inch 5-spaaks velgen
 • Textiel & Nordico bekleding
Volvo EX30 - Plus - page image

Volvo EX30

Plus

Kopen vanaf

€ 39.795


 • Harman Kardon audiosysteem
 • Draadloos telefoon opladen
 • Dak- en buitenspiegelkappen in Onyx Black
 • Digital key plus
 • Park Assist, voor en achter
Volvo EX30 - Ultra - page image

Volvo EX30

Ultra

Kopen vanaf

€ 47.995


 • Panoramadak
 • 360 graden camera, 3D-weergave
 • 19 inch 5-spaaks velgen
 • Air Quality systeem
 • Ingebouwde opladen van 22kW

Maak digitaal kennis met de Volvo EX30

Wij laten je in onze YouTube video graag kennismaken met de Volvo EX30 en laten je graag alle details zien. Zo kun je online al veel te weten komen over dit model.
Meer weten? Neem dan contact op met een van onze Volvo-vestigingen.

Downloads

Op zoek naar alle details van de Volvo EX30? Download gemakkelijk de online prijslijst. Hier vind je alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen.

De Volvo EX30 is rijk uitgerust

De Volvo EX30 is standaard zeer rijk uitgerust met functies als een 14,5-inch touchscreen bedien je gemakkelijk een geavanceerd infotainment systeem, welke is uitgerust met Google-built-in apps. De EX30 biedt een ruim (leer vrij) interieur, slimme opbergmogelijkheden, comfortabele stoelen en een premium soundbar van Harman Kardon om jou te laten genieten van iedere rit. 

Subsidieregeling op de Volvo EX30

De Volvo EX30 komt in aanmerking voor de subsidieregeling elektrische personenauto's voor particulieren (SEPP). Dat houdt in dat je na aanschaf van een Volvo EX30 € 2.950 subsidie aan mag vragen bij de overheid. Indien je besluit de Volvo EX30 te private leasen, dan kom je in aanmerking voor een subsidie van € 61.46 per maand gedurende de eerste 48 maanden van jouw private leasecontract. Onze verkoopadviseurs helpen jou graag verder indien je vragen hebt over het aanvragen van de subsidieregeling.

De Volvo EX30 is een compacte SUV

De Volvo EX30 is compact, maar met een lengte van 4,23 meter en een hoogte van 1,55 meter wel een échte SUV. Je kunt gemakkelijk al jouw bagage kwijt in de achterbak, welke tot 318 liter ruimte biedt. De hoge zitting van de auto zorgt voor een fijn overzicht op de weg. Daarnaast kan het model tot 1600 kilo trekken, waardoor hij ieder avontuur aan kan. 

De Volvo EX30 is op de toekomst voorbereid

De Volvo EX30 is ontworpen met duurzaamheid hoog in het vaandel. Met zijn elektrische aandrijflijn en eco-vriendelijke materialen is de EX30 duurzaam voor het milieu en draagt bij aan een betere toekomst. Daarnaast maakt de EX30 gebruik van blockchain-technologie. Dit betekent dat bij aanschaf van de EX30 de auto wordt gekoppeld aan een NFT-certificaat, welke unieke voertuiggegevens bijhoudt. Blockchain-technologie is onveranderlijk en voorkomt dat voertuiggegevens vervalst kunnen worden. Dit biedt een extra laag van betrouwbaarheid voor de onderhoudshistorie van de EX30.

Veiliger dan ooit

Veiligheid van de bestuurder en passagiers is altijd de hoogste prioriteit bij Volvo en de Volvo EX30 is hierop geen uitzondering. De auto is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen en kan ongelukken voorkomen door middel van BLIS en verschillende noodrem systemen. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij en jouw passagiers altijd veilig zijn tijdens het rijden. De Volvo EX30 is voorzien van een high-tech interieur sensor systeem, waarmee de auto kan monitoren of de bestuurder afgeleid of moe is. Hiermee voorkomt de auto een ongeluk door onoplettendheid.

De Volvo EX30 is klein maar fijn

De nieuwe Volvo EX30 is één van de slimste Volvo's ooit gebouwd. Zo is de Volvo EX30 klaar voor het gebruik van 5G en kan de auto gekoppeld worden aan een zeer geavanceerde app. Met deze app kun je niet alleen informatie vinden over het laadpercentage van de auto, maar je kunt zelfs de auto ontgrendelen en vergrendelen met de app. Door vrienden of familie toegang te geven tot deze app, is het mogelijk om de auto te delen zonder dat hier een sleutel voor benodigd is. Daarnaast kunnen er via de app Over The Air Updates plaatsvinden en zorgt de app ervoor dat de auto de kwaliteit van de lucht in het interieur verbetert voor- en na een rit.

De EX30 is uniek in zijn soort. Door zijn trekgewicht tot 1.600 kg biedt hij de mogelijkheid om een caravan te kunnen trekken. Dit is een enorm pluspunt te noemen kijkend naar andere auto’s in zijn klasse. Een caravanvakantie is dus zeer goed mogelijk met de EX30.

Neem contact op over de nieuwe Volvo EX30

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op
Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Volvo EX30

Is de Volvo EX30 volledig elektrisch?

De Volvo EX30 is volledig elektrisch en beschikbaar met twee verschillende accupakketen. Kies voor de Single motor en rijd tot 344 km elektrisch. Behoefte aan meer actieradius? Kies dan voor de Extended Range en rijd tot 480 km volledig elektrisch

Wat kost de Volvo EX30?

De Volvo EX30 is verkrijgbaar vanaf 36.795 euro of vanaf 499 euro per maand (private lease, o.b.v. 72 maanden & 10.000 km).

Wanneer kan ik de Volvo EX30 bestellen?

De Volvo EX30 is per direct te bestellen bij één van onze vestigingen. 

Wat is de actieradius van de Volvo EX30?

De Volvo EX30 heeft een rijbereik tot 480 kilometer (WLTP)

In welke uitvoeringen is de Volvo EX30 leverbaar?

De Volvo EX30 is leverbaar in de uitvoeren Core, Plus en Ultra.

Hoeveel mag de Volvo EX30 trekken?

De Volvo EX30 heeft een trekgewicht tot 1600 KG. Dit geldt voor de Twin Motor Performance. De basis versie (Single Motor) kan maximaal 1000 KG trekken en de Single Motor Extended Range mag 1400 KG trekken. Een inklapbare trekhaak is optioneel te bestellen.