Volvo V60 kopen

Hedin Automotive is dé Volvo V60 specialist van Nederland. Wij hebben een grote voorraad nieuwe en gebruikte V60 modellen waar je direct in weg kan rijden. Wist je dat wij onze occasions leveren met 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK? Heb je een model gevonden waar je interesse in hebt? Neem dan contact met ons op voor een proefrit. Je bent van harte welkom!

Volvo V60 kopen

Ben je op zoek naar een V60? Wij helpen je graag! Hedin Automotive is dé officiële Volvo dealer van Nederland. Naast het kopen van een Volvo V60 kun je ook bij ons terecht voor een financiering of het zakelijk of private leasen van jouw volgende auto. Staat jouw nieuwe auto in onze voorraad?

Volvo V60 nieuw, tweedehands of occasion kopen

De V60 koop je nieuw, tweedehands of als occasion bij Hedin Automotive. Wij hebben een groot wisselend aanbod van de Volvo V60. Verschillende uitvoeringen, motoriseringen en uit verschillende bouwjaren en met variërende kilometerstanden.

Veelgestelde vragen over een Volvo V60 kopen

Is de Volvo V60 te koop als hybride?

Ja, de Volvo V60 is te koop als hybride.

Is een V60 een veilige auto?

Ja, de V60 is een veilige auto. Bij tests scoort de V60 altijd hoge ogen. 

Hoeveel kost een Volvo V60?

Dit is afhankelijk van de uitvoering, motorisering, kilometerstand en bouwjaar. Je kunt bij Hedin Automotive al een tweedehands V60 kopen vanaf ongeveer € 12.500.