Rijd nu een XC40 Pure Electric voor een zeer scherpe prijs

Volvo introduceert de volledig elektrische Volvo XC40 Essential met een tijdelijke, zeer scherpe actieprijs van € 45.995. De fiscale waarde van deze speciale editie komt daarmee uit op € 44.830 en dit betekent dat hij in aanmerking komt voor de SEPP overheidssubsidie van € 2.950!

Liever een gloednieuwe Volvo XC40 Pure Electric private leasen? Deze speciale uitvoering is tijdelijk beschikbaar tegen een extra aantrekkelijk private leasetarief vanaf € 689 per maand*. Daarnaast ontvang je ook met private lease een subsidie van € 61 per maand! Bekijk hier alle private lease tarieven.

Wacht niet te lang, want deze speciale uitvoering is leverbaar in beschikbaar in beperkte oplage. Kom langs voor meer informatie, een proefrit of vraag vrijblijvend een offerte aan.

*op basis van 60 maanden en 10.000 km

De XC40 Pure Electric Essential is standaard zeer rijk uitgerust

De Volvo XC40 Pure Electric Essential is niet alleen zeer scherp geprijsd, maar ook rijk uitgerust. Dit model is voorzien van een luxe metallic lak en 19 inch velgen. Deze speciale editie van de XC40 is ook voorzien van Google infotainment-systemen én van een Park Assist-camera aan de achterzijde. De Volvo XC40 Pure Electric Essential heeft een volledig elektrisch bereik tot maar liefst 467 kilometer (WLTP).

XC40 Pure electric Essential

Volvo XC40 - campagne - page image

XC40 Pure electric

Essential

Kopen vanaf

€ 45.995

Private lease

€ 689


  • City Safety pakket met vele geavanceerde veiligheid systemen
  • Dual Zone climate control
  • 19 inch lichtmetalen velgen met All Season banden
  • Silver Dawn metallic lak
  • Uitgebreid infotainmanet systeem
  • Park Assist met camera achter

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!