Volvo trekhaak en fietsendrager

Maak je Volvo compleet.

Volvo trekhaak en fietsendrager bij Hedin Automotive

Rust jouw Volvo uit met een trekhaak en een fietsendrager en trek erop uit! Bij ons ben je aan het juiste adres voor het monteren van een trekhaak en het aanschaffen van verschillende accessoires, zoals fietsen- en dakdragers.

Kom langs in één van onze vestigingen voor meer informatie of vertel ons jouw wens via het contactformulier.

Originele Volvo accessoires
Veilig
Kwaliteitsaccessoires

Nieuwe innovatieve Volvo fietsendrager

Volvo presenteert de FIX4BIKE fietsendrager! Deze fietsendrager is gemakkelijk in twee stappen te monteren en heeft een ergonomische handgreep. De fietsendrager heeft een maximale belasting van 60 kilo en is daardoor geschikt voor meerdere fietsen. 

Met uitzondering tot andere fietsendragers heeft de FIX4BIKE fietsendrager een handig kantelsysteem waardoor je gemakkelijk bij de achterklep kunt. Zoals je van Volvo verwacht is de fietsendrager getest en gecertificeerd om aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden op de markt te voldoen. 

Meer weten over de FIX4BIKE fietsendrager en de mogelijkheden voor jouw Volvo? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij een van de Volvo-dealers van Hedin Automotive.

Volvo trekhaak monteren

Een geschikte trekhaak voor jouw Volvo is belangrijker. Onze trekhaak met semi elektrische inklapbare kogel is te bedienen met een knop in de bagageruimte, zodat je niet onder de auto hoeft te kruipen om de trekhaak te installeren of te demonteren. Uiteraard kunnen wij ook en vaste of afneembare trekhaak monteren. 

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw Volvo bij jouw dichtstbijzijnde Volvo-dealer van Hedin Automotive of neem online contact op voor meer informatie.

Volvo fietsendragers

Een goede fietsendrager is belangrijk. Zo zijn elektrische fietsen bijvoorbeeld zwaarder dan normale fietsen en moet hier ook je fietsendrager op aangepast zijn. Wij hebben een grote keuze aan verschillende fietsendragers. Wil je weten welke fietsendrager het beste past bij jouw situatie? Neem dan contact op, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?