Grote voorraad exclusieve auto's
Tailormade oplossingen
Erkend duurzaam premium

Onderhoud van je exclusieve auto

Van klassiekers en youngtimers tot de meest exotische sportwagens en luxe limousines. Wij hebben ervaring met het onderhouden van alle soorten exclusieve auto's. Wil je meer weten over het onderhoud aan je exclusieve auto?

Tailormade oplossingen en advies op maat

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor begeleiding bij de aankoop van je droomauto of de service hiervan, maar ook voor leasing, financiering of verzekering van je exclusieve (sport)auto leveren wij graag maatwerk.

Ook wanneer je je auto nog meer wenst te personaliseren, zijn wij je graag van dienst. We begeleiden je graag bij het customizen waarna je toch al exclusieve auto nog unieker zal zijn. Wij werken hiervoor onder andere samen met Brabus, Akrapovic en Custom Dreams.

Wie is Hedin Exclusive voor exclusieve occasions?

Hedin Exclusive is onderdeel van Hedin Automotive Groep - één van de grote automotive bedrijven van Nederland. Onze voorraad bestaat uit de mooiste en meest exclusieve auto’s. Allemaal luxe-merken, ontwikkeld om elk zintuig te prikkelen.

Wanneer je in de positie bent gekomen waarin je dromen werkelijkheid kunnen worden, maak je toch graag de juiste keuze? Vanuit onze passie voor bijzondere auto's, verwezenlijken wij je droom graag!