Meer aandacht. Meer service.

Bij Hedin Automotive snappen we dat een rood lampje op je dashboard niet alleen betekent dat er een technisch probleem is, maar ook dat je niet op tijd op je afspraak bent. Of thuis bij de kinderen. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat je meer geniet van je auto. En dat je altijd snel weer verder kunt met je leven.

Meer voor jou. Hedin Automotive. Autohart van Nederland. 

Maak kennis met LEVC bij Hedin Automotive

LEVC staat voor London Electric Vehicle Company. Een bedrijf dat is voortgekomen uit The London Taxi company en is in 2013 overgenomen door Geely, waar onder andere ook Volvo toebehoort. 

Iedereen kent de zwarte taxi’s uit Londen. Een klassieke, degelijke auto met een rijke geschiedenis. LEVC heeft dit icoon laten evolueren en produceert nu elektrisch personenvervoer en bedrijfswagens met dit unieke maar tijdloze design. LEVC biedt twee modellen: de TX Shuttle en de VN5 bedrijfswagen. Deze modellen bieden royale ruimte voor het vervoeren van passagiers of dat wat jij nodig hebt voor de zaak. Alle modellen zijn elektrisch aangedreven en worden ondersteund door de range extender.

Ontdek de modellen van LEVC en de voordelen voor jouw bedrijf!

Speciale LEVC introductie aanbieding

Bij Hedin Automotive profiteer je nu tijdelijk van een speciale introductie-actie. Zo krijg je bij aanschaf van een LEVC TX of VN5 de mogelijkheid om jouw wagen volledig te personaliseren en te laten bestickeren t.w.v. € 450!

Binnenkort verwacht: de LEVC e-Camper!

Ja, je leest het goed: LEVC gaat niet alleen de taxi- en bedrijfswagenmarkt in Nederland veroveren, maar doet ook een gooi op het gebied van recreatie. De LEVC e-Camper is een Plug-in Hybride kampeerwagen met een uitklapbaar dak en heeft slaapruimte voor vier personen. In de basis is hij gelijk aan de LEVC VN5, maar is uitgerust met alles wat je van een camper mag verwachten. In het midden zit een opklapbare tafel en de kampeerauto is uitgerust met een geïntegreerde elektrische keuken. De voorstoelen kunnen omgedraaid worden, zodat er een soort kleine woonkamer ontstaat.

Benieuwd geworden? Nog even wachten, want eind dit jaar wordt hij pas gepresenteerd, maar dan kunnen we volledig in stijl én elektrisch kamperen!

De LEVC TX Shuttle

De LEVC TX Shuttle is dé elektrische auto geschikt voor personenvervoer die jouw klanten overal naartoe brengt op basis van de solide techniek van LEVC. Hij biedt hoog comfort voor alle passagiers en is heel veilig. Ontdek de LEVC TX Shuttle bij LEVC-dealer Hedin Automotive.

De LEVC VN5 bedrijfswagen

De LEVC VN5 is de ultieme bedrijfspartner. Het is een elektrische bedrijfswagen die alle verwachtingen overtreft. De LEVC VN5 staat voor duurzaam ondernemen en emissievrij transport. Ontdek wat de VN5 voor jouw bedrijf kan betekenen!

LEVC service en onderhoud

Is je LEVC toe aan een onderhoudsbeurt? Of moet er iets gerepareerd worden? Je LEVC moet natuurlijk in topconditie zijn en daarom breng jij hem naar officiële LEVC-dealer Hedin Automotive. Bij Hedin Automotive hebben we high-tech werkplaatsen waar gespecialiseerde monteurs werken om aan jouw auto te sleutelen. Maak online eenvoudig een werkplaatsafspraak op een moment naar keuze. Tot snel!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Hedin Automotive is jouw LEVC specialist

Hedin Automotive is jouw LEVC-dealer in Nederland. Met onze vestiging in Lijnden vind je ons centraal in Nederland. Hier kun je de modellen van LEVC in het echt bewonderen en beantwoorden we graag al je vragen rondom het merk LEVC en de modellen. Daarnaast voorzien we je van advies met betrekking tot de koop, leasing of financiering van een LEVC-bedrijfswagen. We ontvangen je graag!

Vestigingen van LEVC-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive is de officiële LEVC-dealer voor Noord-Holland met onze vestiging in Lijnden. Je kunt bij ons terecht voor nieuwe LEVC personenwagens en LEVC bedrijfswagensoccasions en voor onderhoud of schadeherstel. 

Veelgestelde vragen over LEVC bij Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel LEVC-dealer?

Jazeker! Hedin Automotive is de eerste dealer in Nederland die LEVC verkoopt.

Kan ik bij jullie nieuwe en tweedehands LEVC modellen kopen?

Ja, dit kan zeker! De voorraad van onze LEVC modellen is echter wel beperkt. 

Hoe kan ik een afspraak maken voor onderhoud aan mijn LEVC?

Dit kan gemakkelijk online via onze werkplaatsplanner. Uiteraard kun je ook gewoon nog altijd telefonisch een afspraak maken.