Rijd nu een Volvo V60, XC40, EX40 of XC60 voor een zeer scherpe prijs

Profiteer nu tijdelijk van de extra scherp geprijsde Essential Editions van Volvo. Wacht niet te lang, want deze speciale uitvoeringen zijn leverbaar in beperkte oplage. Kom langs voor meer informatie, een proefrit of vraag vrijblijvend een offerte aan.

De V60 Plug-in Hybrid & Mild Hybrid

Volvo V60 Plug-in Hybrid 

De Volvo V60 Plug-in Hybrid is nu tijdelijk extra voordeling geprijsd en leverbaar vanaf € 51.295. Wat resulteert in een prijsvoordeel van ruim €5000! De sterke troeven van de V60 Plug-in Hybrid zijn de 350pk sterke AWD-aandrijflijn en 92km elektrische range! De Volvo V60 wordt geleverd op 18 inch lichtmetalen velgen en is voorzien van premium opties waaronder een chromen exterieur pakket, Park Assist camera achter en er wordt gebruik gemaakt van Google infotainment.

Volvo V60 Mild Hybrid

De Volvo V60 Mild Hybrid is nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 46.695. Je ontvangt nu tijdelijk een prijsvoordeel van ruim € 8.000! De Volvo V60 is voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen en wordt standaard geleverd met de Vapour Grey metallic lak. Ook maakt de Volvo V60 gebruik van een Google infotainment systeem, Park Assist voor en achter en een Park Assist camera achter.

De accessoires pakketten

Essential pack

Kopen vanaf

€ 660

€ 460


  • Bagageruimtemat textiel/rubber
  • Veiligheidsnet achter voorstoelen of achterbank
  • Bumperbescherming in RVS
  • Opbergtas voor laadkabel of andere kleine spullen

Sport pack l

Kopen vanaf

€ 3.650

€ 2.650


  • 19 inch 6-Spaaks Black/DC wielen
  • Grille met Glossy Black omlijsting en zilver Iron mark
  • Spiegelkappen in Glossy Black

Sport pack ll

Kopen vanaf

€ 1.485

€ 900


  • Grille met Glossy Black omlijsting en Glossy Black Iron mark
  • Spiegelkappen in Glossy Black
  • Letters Volvo achterzijde in Glossy Black

De XC40 Mild Hybrid & EX40

Volvo EX40

De rijk uitgeruste Volvo EX40 Essential Edition is nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf €45.995. Wat een prijsvoordeel is van maar liefst €3.500! De Essential Edition wordt geleverd op 19 inch lichtmetalen velgen en is voorzien van een reeks aan premium opties waaronder park assist & camera achter, 2-zone climate control, High performance audio en er wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid Google infotainment systeem. 

Volvo XC40 Mild Hybrid

Liever nog niet elektrisch rijden? Ga dan voor de Volvo XC40 Mild Hybrid met een zeer aantrekkelijke vanaf prijs van €45.995. Met de keus van een Essential Edition profiteer je tijdelijk van een prijsvoordeel van €4.000! De XC40 wordt geleverd op 17 inch lichtmetalen velgen en is verder voorzien van een lijst met premium opties waaronder park assist plus een camera achter, een performance audiosysteem en LED-koplampen.

Volvo XC60 Recharge

De Volvo XC60 Recharge is nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd en leverbaar vanaf € 59.995. Je ontvangt nu tijdelijk een prijsvoordeel van maar liefst € 9.500! De Volvo XC60 wordt geleverd in de kleur Vapour Grey metallic en staat op 18 inch lichtmetalen velgen. De hybride aandrijflijn biedt een elektrische actieradius tot 78km. De XC60 Essential Edition is uitgerust met talrijke opties waaronder een elektrisch bedienbaar panorama dak en een high performance audiosysteem.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!