Hedin Automotive regio Utrecht

Hedin Automotive is jouw auto-dealer in Utrecht en omstreken

Voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto ben je bij Hedin Automotive in de regio Utrecht aan het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van verschillende mooie merken en je kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK en meer. Daarnaast hebben wij een locatie van Hedin Automotive Autoverhuur én een vestiging gespecialiseerd in schadeherstel. Vind op deze pagina de Hedin Automotive-vestiging die je zoekt en graag tot snel!

Een overzicht van Hedin Automotive-vestigingen in regio Utrecht

Nieuwe of tweedehands auto kopen

Bij onze Hedin Automotive-vestigingen in de omgeving van Utrecht ben je van harte welkom voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands auto. Wij hebben alle nieuwe modellen klaar staan voor een proefrit en we helpen je graag bij het samenstellen van jouw ultieme auto. Daarnaast hebben wij een grote voorraad nieuwe auto's en occasions die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Bekijk alvast de voorraad en vind je auto die bij je past! 

 

Onderhoud of APK in regio Utrecht

Is jouw auto toe aan onderhoud, reparatie, de APK of een bandenwissel? Maak een werkplaatsafspraak bij een van onze auto-dealers of servicepunten in de regio Utrecht. Hier werken onze gecertificeerde monteurs met originele fabrieksonderdelen en brengen zij jouw auto weer in topconditie. Ook met een automerk dat wij niet verkopen kun je terecht in onze werkplaats. 

Auto huren in Utrecht en omgeving

Ga je op vakantie en heb je een grotere auto nodig? Of rijd je een elektrische auto en wil je voor de vakantie graag een personenauto met benzinemotor huren? Dan kun je bij Hedin Automotive Autoverhuur in Nieuwegein terecht. Hier kun je een hatchback, stationwagon, MPV of SUV huren. Daarnaast kun je bestelwagens, bakwagens en koelwagens huren voor de grotere klussen. Bekijk online de mogelijkheden of kom langs bij Hedin Automotive Autoverhuur voor meer informatie.

Schadeherstel in regio Utrecht

Heb je een paaltje geraakt of een aanrijding gehad? Geen paniek. Bij Hedin Automotive Schadeherstel in Houten repareren onze vakspecialisten jouw auto weer tot nieuwstaat. Wij gebruiken officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd. Zo rijd je weer veilig én blijft de waarde van je auto zo optimaal mogelijk behouden. 

Een impressie van de vestigingen van Hedin Automotive in Utrecht