Openingstijden Abarth servicepunt Hedin Automotive in Houten

De Abarth-garage van Midden-Nederland

Net buiten Utrecht langs de A27 vind je onze Abarth vestiging in Houten. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Abarth! In onze showroom staat een uitgebreide voorraad occasions. We hebben een moderne werkplaats, grote voorraad aan onderdelen en accessoires en natuurlijk de juiste kennis over jouw Abarth. 

Bij onze vestiging in Houten hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Abarth op voorraad in Houten

Ben je op zoek naar een nieuwe Abarth? Of een occasion? Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Abarth onderhoud en service

Is je Abarth toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Als erkend Abarth-garage hebben wij de juiste kennis en onderdelen in huis om jouw Abarth goed te onderhouden. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar zodat je weer snel en zonder zorgen de weg op kan!