Openingstijden Alfa Romeo servicepunt Hedin Automotive in Houten

Het Alfa Romeo servicepunt van Houten en omstreken

Is jouw Alfa Romeo toe aan onderhoud, reparatie of de APK? Je bent van harte welkom bij ons Alfa Romeo servicepunt in Houten. Hier werken onze gecertificeerde monteurs met originele Alfa Romeo onderdelen om jouw Alfa in topconditie te houden.

Daarnaast staan we voor je klaar voor het uitzoeken van een mooie tweedehands Alfa Romeo. Deze kun je bij ons kopen, leasen of financieren.

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem telefonisch contact op met de vestiging. Graag tot snel!

Bij onze Alfa Romeo garage in Houten hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Alfa Romeo op voorraad in Houten

Ben je op zoek naar een nieuwe Alfa Romeo? Of een occasion? Als erkend Alfa Romeo dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bij Hedin Automotive waarderen we de unieke eigenschappen van een Alfa en onze ervaren collega’s zijn dan ook uiterst geschikt om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Alfa Romeo onderhoud en service

Goed en tijdig onderhoud is belangrijk voor een auto. Zo voorkom je dat je voor onverwachte problemen komt te staan. Als erkende Alfa Romeo dealer zijn wij dan ook zeer geschikt om dit voor jou uit te voeren. Wij beschikken over de juiste kennis en onderdelen. Om kwaliteit te kunnen garanderen gebruiken we slechts originele onderdelen voor onderhoud en reparaties aan je Alfa. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar zodat je weer snel en zonder zorgen de weg op kan! 

Veelgestelde vragen over onze Alfa Romeo vestiging in Houten

Waar zit de Alfa Romeo dealer van Hedin Automotive in Houten?

Wij zijn gevestigd op de Ringveste 4 in Houten en zijn makkelijk te bereiken via de A27, afslag 29.

Wanneer kan ik langskomen om de showroom te bekijken?

Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom om een kijkje te nemen. Onze showroom is doordeweeks geopend van 08:00 tot 18:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.