Openingstijden smart-dealer Hedin Automotive in Nieuwegein

Hét smart-servicepunt van Nieuwegein en omstreken

Aan de Ringwade 2 vind je hét punt voor smart onderhoud en service in de regio Nieuwegein: Hedin Automotive. Hier staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar voor een grote of kleine beurt, reparaties, APK, bandenwissels en meer. 

Bij onze vestiging in Nieuwegein hebben we de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

smart onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw smart te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website. 

Veelgestelde vragen over onze smart vestiging in Nieuwegein

Wat zijn de openingstijden van Hedin Automotive Nieuwegein?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Hedin Automotive Nieuwegein geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 07:30 – 18:30 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Hedin Automotive Nieuwegein gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Hedin Automotive Nieuwegein?

Voor alle services aan je smart personenwagen ben je welkom bij Hedin Automotive Nieuwegein.