Pasen 2024

Onze Paasactie is helaas voorbij, maar in 2024 komen wij weer terug!

Benieuwd naar onze merken en voorraad? Bekijk hieronder onze voorraad en lopende acties.

Veelgestelde vragen

Welke Hedin Automotive-vestigingen zijn tweede paasdag geopend?

Al onze vestigingen zijn geopend, behalve onze Volvo-vestigingen in Katwijk en Weesp.

Moet ik een afspraak maken voordat ik naar de showroom kom?

Nee, hoor. Je bent van harte welkom om spontaan langs te komen. Wil je een proefrit maken? Dan is het wel raadzaam van te voren een afspraak te maken, om er zeker van te zijn dat de auto voor je klaarstaat.

Kan ik een proefrit maken tijdens mijn showroombezoek?

Weet je zeker dat je een proefrit wilt maken? Plan hem alvast in! Zo weet je zeker dat de auto voor je klaarstaat wanneer je bij de vestiging arriveert. Het maken van een proefrit afspraak kan op alle pagina’s van onze voorraadmodellen.

Waar kan ik de vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Het overzicht van onze vestigingen vind je hier. Daarnaast staat er bij ieder voorraadmodel aangegeven bij welke Hedin Automotive-vestiging de auto staat en kun je direct contact opnemen voor een afspraak.

Ik wil mijn huidige auto inruilen, kan dat bij Hedin Automotive?

Jazeker! Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is onderaan de pagina van ieder voorraadmodel terug te vinden. De definitieve waarde van je auto wordt dan vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over onze één van onze Paas Deals? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?