Openingstijden Opel-dealer Hedin Automotive in Emmen

Opel-dealer Hedin Automotive in Emmen staat voor je klaar

Zoek je een nieuwe of tweedehands Opel of heeft jouw Opel onderhoud nodig? Je bent van harte welkom in onze Opel-vestiging in Emmen. Als erkend merk-dealer hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om jou te voorzien van advies over het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of gebruikte Opel personenauto of bedrijfswagen en houden onze gespecialiseerde monteurs jouw Opel in topconditie. 

Bij onze Opel-vestiging in Emmen kun je de volgende faciliteiten verwachten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie 

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Opel op voorraad in Emmen

Ben je op zoek naar een nieuwe personenauto of bedrijfswagen van Opel? Als Opel-dealer in Emmen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Opel onderhoud en service

Is jouw Opel toe aan onderhoud, reparatie, de APK of een nieuwe bandenset? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak en kom langs. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.