Een verzameling uit ons ons brede portfolio

Er is heel veel mogelijk binnen ons bedrijf. We leveren niet alleen 28 automerken maar bieden ook diensten als autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Hierdoor werken we aan de meest uiteenlopende projecten en hebben er een aantal uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

Bekijk hier de meest bijzondere afleveringen

Meer informatie over onze diensten

Wil je meer informatie over de diensten van Hedin Automotive, lees dan meer op de betreffende pagina.

Wil jij ook een unieke samenwerking starten of zoek je meer informatie?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen

Levert Hedin Automotive alleen enkele voertuigen af, of ook grotere aantallen?

Wij doen alles en zijn van alle markten thuis! Door ons grote aanbod merken, diensten en ons grote netwerk verkooppunten kunnen we zowel kleine als grote afleveringen organiseren.

Ben je geïnteresseerd in één of enkele voertuigen, dan adviseren we om contact op te nemen met jouw voorkeursvestiging of via het aanbod en het voertuig waar jouw oog op viel. Maar ben je geïnteresseerd in meer voertuigen of een langdurige samenwerking, dan kun je het beste contact opnemen via Business Solutions. Uiteraard kun je voor alle gevallen ook contact opnemen via het formulier op deze pagina.

Ik zoek direct contact over signing, belettering en carwrapping. Waar moet ik zijn?

Je wordt teruggebeld na het invullen van dit formulier. Hedin Automotive Signing komt hierna zo snel mogelijk met je in contact.

Wat kost een bedrijfswageninrichting?

Bij Hedin Automotive kun je terecht voor standaard inrichtingen en maatwerkoplossingen. De kosten hangen volledig af van jouw wensen en het type/de grootte van jouw bedrijfswagen. De prijs is voor het grootste deel afhankelijk van het aantal kasten en het formaat hiervan. Wij denken altijd zoveel mogelijk met je mee zodat je precies bestelt wat je nodig hebt. Neem contact met ons op voor het bespreken van jouw wensen en de mogelijkheden, of kijk op deze pagina voor meer informatie.

Komt de informatie over een project automatisch op deze pagina te staan?

Nee, niet ieder project wordt automatisch geplaatst op deze verzamelpagina. We plaatsen alleen unieke afleveringen, mits de betrokkenen hier toestemming voor hebben gegeven.