Bedrijfswageninrichting interieur

Maak van iedere bus de ultieme werkplek.

Met onze inrichtingen maak je het interieur van jouw bedrijfswagen compleet

De ruimte in een bedrijfswagen is beperkt en met een bedrijfswageninrichting kun je iedere centimeter zo efficiënt mogelijk benutten. Maak gebruik van handige opbergers, zoals kasten en lades of plaats een dubbele bodem en installeer een vloerlade waar je veel materialen in kwijt kunt terwijl je de laadvloer vrij houdt.

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor het inrichten van jouw bedrijfswagen en krijg je een beter beeld van onze expertise. We helpen je graag bij het creëren van de ideale werkplek van jouw bestelwagen!

FLEXMO: het modulaire systeem voor bedrijfswageninrichtingen

Hedin Automotive is op de Nederlandse markt de importeur van het Duitse merk FLEXMO. Flexmo produceert lichtgewicht standaard componenten die in ieder type bedrijfswagen geplaatst kunnen worden. Deze losse aluminium componenten kun je op elkaar aansluiten, waardoor er een complete bedrijfswageninrichting ontstaat met verschillende compartimenten.

Door de lichtgewicht materialen van FLEXMO heb je een kortere remweg, behoud je meer laadvermogen, verbruik je minder brandstof, produceer je minder CO2 uitstoot, voorkom je slijtage aan je bus en verkrijg je een betere wegligging dan bij een constructie van bijvoorbeeld hout. Daarnaast zijn de oplossingen van FLEXMO duurzaam en gaan ze jaren mee.

Door het modulaire systeem van FLEXMO kan voor iedere bus en iedere toepassing een samenstelling gerealiseerd worden. Combineer je de oplossingen van FLEXMO met een stukje maatwerk? Dan zijn de mogelijkheden helemaal oneindig!

Ga voor kwaliteit en veiligheid. Neem contact op voor meer informatie over de verschillende oplossingen van FLEXMO en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Kasten en vloerladen voor jouw bedrijfswageninrichting

Onze vloerladen kunnen ingebouwd worden in nagenoeg alle auto's: van stationwagens tot de grootste bestelbussen. De laden kunnen afgedekt worden met een extra vloer, zodat daarop weer verder gebouwd kan worden. In deze vloerladen kan veel extra opbergruimte gecreëerd worden waar jij je gereedschappen en materialen overzichtelijk in op kunt bergen.

Aanvullend op de vloerladen bieden wij verschillende kastensystemen aan. Wil je veel kleine lades voor losse onderdelen? Of heb je liever grotere compartimenten waar je grote gereedschappen veilig in op kunt bergen? Samen kijken we naar de te vervoeren spullen en vervolgens kiezen en we een oplossing die hierbij past.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gebruik wanden en vloeren als bescherming van jouw bedrijfswagen

Wanden en vloeren dienen als (fraai afgewerkte) basis voor een bedrijfswageninrichting, omdat alle lichtgewicht constructies hier aan bevestigd kunnen worden. Maar dat niet alleen. Door het installeren van wand-, vloer- en deurafwerkingen kun je je jouw bedrijfswagen optimaal beschermen. Je voorkomt schade zoals butsen en deuken aan de bedrijfswagen zelf, maar ook aan je lading. 

Denk aan een antislip vloer, die zorgt voor extra grip en veiligheid tijdens je werkzaamheden of kies een vloer of muur die extra bestand is tegen vocht, chemicaliën, stoten en krassen. Onder de merknaam CarCare levert Hedin Automotive vloerafwerking, wandbescherming, deurbekleding, wielkastbescherming, raambeveiliging en tussenwanden om jouw bedrijfswagen perfect af te werken.

Creëer meer zitruimte en laat ons een dubbele cabine inbouwen

Heb je de ideale bedrijfswagen gevonden maar mist hij een dubbele cabine? Of is de functie van jouw bedrijfswagen veranderd en breng je nu meer manschappen mee naar locatie? Bij Hedin Automotive leveren en bouwen wij geregeld dubbele cabines in. Deze zijn leverbaar voor vrijwel ieder merk en type bestelwagen en er kan gekozen worden uit verschillende varianten: van basic tot zeer luxe. Zo kun je kiezen uit dubbele cabines met extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, speciale hemels of luxe zijwanden. Welke mate van luxe je ook kiest, bij ons staat de veiligheid van de dubbele cabine voorop. Daarom stellen wij hoge eisen aan de producten die wij installeren.

Meer weten over het laten inbouwen van een dubbele cabine en de verschillende mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

De voordelen van een bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive

Met onze standaard én maatwerkoplossingen voor jouw bedrijfswageninrichting maak je goede keuze:

  • Je kiest voor een ideale gewichtsverdeling van al jouw materialen en gereedschappen
  • Je kiest voor lichtgewicht materialen die zorgen voor een kortere remweg, een lager brandstofverbruik, minder CO2 uitstoot en minder slijtage
  • Je kiest voor een duurzame oplossing. Onze inrichtingen gaan wel 10 jaar mee en zijn in veel gevallen herbruikbaar.
  • Je kiest voor een efficiënte inrichting die je helpt bij het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van jouw werkzaamheden
  • Je kies voor veiligheid. De aluminium constructies zijn vele malen veiliger dan bijvoorbeeld hout.
  • Je kiest voor een ergonomische inrichting die het mogelijk maakt al je spullen gemakkelijk te bereiken en waardoor je efficiënt kunt werken.

Speciale oplossingen voor bedrijfswageninrichtingen

Uiteraard wordt bij ieder inrichtingsvoorstel zoveel mogelijk gebruik gemaakt van standaardartikelen. Maar soms vraagt een probleem om een bijzondere oplossing.
Daarvoor biedt Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting alle mogelijkheden.

Hedin Automotive levert niet alleen een passende oplossing voor bedrijfswagens, maar bijvoorbeeld ook voor strand- en ME voertuigen, mobiele laboratoria, hondentransport, dierenambulance, etc.

Heb je een speciale wens of vraag? We denken graag met je mee!

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden. 
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over onze bedrijfswagenintrichting interieuroplossingen

Kan ik een bedrijfswageninrichting zelf inbouwen?

Onze monteurs zijn gecertificeerd inbouwmonteurs van FLEXMO en worden speciaal getraind om inrichtingen in te bouwen in overeenstemming met de richtlijnen van de autofabrikant. Ook vanuit de Europese wetgeving zijn er eisen, waarvan onze medewerkers op de hoogte zijn. Voor je eigen veiligheid is het dus van belang om de inrichting door ons in te laten bouwen.

Welke merken bedrijfswageninrichting levert Hedin Automotive?

Hedin Automotive heeft al een jarenlange samenwerking met het Duitse FLEXMO, omdat dit merk een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. De prijs is in de meeste gevallen lager dan van concurrenten en de kwaliteit is zeer goed.

Zit er garantie op een bedrijfswageninrichting?

Er zit 5 jaar garantie op de bedrijfswageninrichting van FLEXMO.

Van welk materiaal is jullie bedrijfswageninrichting gemaakt?

Voor de fabricage van de FLEXMO bedrijfswageninrichting wordt vooral aluminium gebruikt als grondstof. Op plekken waar meer stevigheid vereist is wordt een legering van metalen gebruikt. Zo kan de inrichting zowel sterk als licht van gewicht zijn.

Kan ik ook een houten inrichting in mijn bedrijfswagen monteren?

Hout is relatief zwaar en breekt snel, hierdoor is een houten inrichting minder veilig bij een aanrijding. Daarnaast is het brandstofverbruik hoger dan bij een lichtgewicht inrichting, waardoor je op de lange termijn duurder uit bent.

Waarom is het beter om bij een nieuwe auto een nieuwe bedrijfswageninrichting aan te schaffen?

Vaak verandert het werk door de jaren heen en ook de manier waarop het werk gedaan wordt en daarmee ook welke gereedschappen en hulpmaterialen nodig zijn. Als je je huidige inrichting mee verkoopt met het voertuig krijg je er nog een restwaarde voor terug die je vervolgens weer kunt investeren in je nieuwe inrichting.

Hoe voorkom ik dat mijn gereedschappen en materialen gestolen worden uit mijn bestelwagen?

Helemaal voorkomen kun je helaas nooit. Wel kunnen we speciale raamroosters installeren, waardoor het intikken van een ruit zinloos is en de lading minder zichtbaar is. Daarnaast kunnen wij verschillende type deursloten installeren. Tot slot is het mogelijk om een alarmsysteem te installeren.