Bedrijfswagen accessoires

Een aanvulling op jouw bedrijfswagen.

Kies voor handige accessoires en geef je bedrijfswagen de finishing touch

Is jouw bedrijfswagen ingericht en opgetuigd, maar mis je nog handige accessoires zoals een brandblusser, extra sloten of hygiëne artikelen? Ook dit verzorgen wij bij Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting.

Op deze pagina vind je in hoofdlijnen het type accessoires dat wij aanbieden om jouw werkdag net iets gemakkelijker, aangenamer of veiliger maken. Staat dat wat je zoekt er niet tussen of wil je graag advies? De mogelijkheden zijn eindeloos, dus vertel ons jouw wens of informeer naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Veiligheidsartikelen voor jouw bedrijfswagen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kun je maar beter goed voorbereid zijn en jouw bedrijfswagen voorzien van de nodige veiligheidsartikelen. Heb je gedacht aan een brandblusser? Wij installeren deze op een logische plek waar hij goed vastzit, maar waar je er wel gemakkelijk bij kunt. Ook voorzien wij bedrijfswagens van speciale EHBO-kits, life-hammers en andere producten zoals speciale flessen met zoutoplossing om schadelijke chemische stoffen uit het oog te spoelen.

Ga veilig op pad en maak een afspraak voor het installeren van onze veiligheidsartikelen.

Breng hygiëneproducten aan in je bedrijfswagen

Als je de hele dag op pad bent of werkzaamheden verricht die voor vieze handen zorgen is het fijn om onderweg je handen te kunnen wassen. Daarom is het mogelijk om complete was-units te laten installeren met stromend water of om te kiezen voor een handwasset waarbij zowel zeep, water, papier en eventueel handcrème in één (vulbare) behuizing zit.

Neem contact met ons op voor meer informatie en kom fris voor de dag met onze hygiëneproducten!

Beveilig je bestelwagen met extra sloten en/of een alarm

Diefstal uit bedrijfswagens vindt helaas steeds vaker plaats. Dit kan je je lading of materiaal kosten en veroorzaakt schade aan je bedrijfswagen. Door jouw bedrijfswagen goed te beveiligen schrik je dieven af en voorkom je in veel gevallen inbraak. Zo installeren wij verschillende soorten sloten zoals deursloten, trekhaaksloten en stuursloten. Daarnaast is het mogelijk om een alarm te installeren of te kiezen voor een speciaal raamrooster. Een raamrooster zorgt ervoor dat je lading minder zichtbaar is en het intikken van een ruit zinloos is. 

Voorkomen is beter dan genezen, dus neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen. We helpen je graag bij het veiligstellen van jouw waar.

Heb je een speciale wens of vraag? We denken graag met je mee!

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden. 
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over onze bedrijfswageninrichting accessoires

Ik wil extra verlichting in mijn bedrijfswagen. Kunnen jullie dit monteren in de laadruimte van mijn bedrijfswagen?

Ja, dat kan. We kunnen de laadruimte voorzien van extra LED-lampen die ofwel meegeschakeld worden met de bestaande laadruimteverlichting ofwel apart geschakeld met behulp van schakelaars.

Ik wil extra stroomvoorzieningen zoals stopcontacten in mijn bedrijfswagen. Kunnen jullie dit aanbrengen?

Ja, dat kan. We kunnen zowel 12V sockets als 230V stopcontacten aanleggen. Met grote regelmaat leggen we complete stroomsystemen met zonnepanelen aan. Laat ons weten waarvoor je precies stroom nodig gaat hebben, dan helpen wij je verder!

Kan ik extra energiedragers zoals batterijen en accu’s laten monteren?

Ja. Wij monteren allerhande vormen van extra batterijen, energiesystemen en Lithium Powers Suppliers, waardoor onderweg voldoende stroom aanwezig is om werkzaamheden te verrichten. Ook zonnepanelen kunnen hier onderdeel van uitmaken.