Volvo XC60 kopen

Hedin Automotive heeft een grote voorraad van de Volvo XC60. Bekijk de volledige lijst via onderstaand overzicht en ervaar de nieuwe XC60 zelf met een vrijblijvende proefrit. Hulp nodig? Neem dan contact op via  088 - 292 36 10.

Volvo XC60 kopen

Ben je opzoek naar een Volvo XC60? Dan ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Wij zijn jouw officiële Volvo XC60 dealer. Naast het kopen van een XC60 kun je bij ons ook terecht voor financieren, zakelijke lease en private lease. Zo kunnen wij het beste invulling geven aan jouw mobiliteitswens.

Nieuwe, tweedehands of occasion Volvo XC60 kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe, tweedehands of occasion XC60? Wij hebben een grote voorraad XC60 modellen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Wij adviseren je altijd om een proefrit te maken in een XC60 voordat je deze koopt.

Veelgestelde vragen over een Volvo XC60 kopen

Welke Volvo XC60 uitvoeringen kun je kopen?

De XC60 is in diverse uitvoeringen leverbaar. Elke uitvoering laat zich kenmerken door een specifiek uitrustingsniveau. Zo is de XC60 er als: Momentum, Business Pro, Inscription, R-Design en Polestar engineered.

Is een Volvo XC60 een veilige auto?

Ja de XC60 een veilige auto. Dit Volvo model scoort al jaren hoge cijfers in onafhankelijke veiligheidstests.

Welke Volvo XC60 motoriseringen kun je kopen?

De XC60 is leverbaar met veel verschillende motoren. Zo zijn er vier, vijf en zescilinder motoren in benzine, diesel en hybride uitvoering. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een handgeschakelde of automaat en voor- of vierwielaandrijving.