Openingstijden Opel-dealer Hedin Automotive in Hoorn

De Opel-dealer van Hoorn en omstreken

Ben je opzoek naar een nieuwe of tweedehands Opel of heeft jouw Opel onderhoud nodig? Je bent van harte welkom in onze Opel-vestiging in Hoorn. Hier vertellen we je graag alles over het merk, de laatste modellen en geven we je advies over het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Opel. Daarnaast beschikken wij als erkende Opel-dealer over de juiste apparatuur en kennis in onze werkplaats om jouw Opel in topconditie te houden.

Bij onze vestiging in Hoorn aan de Berkhouterweg 11 kun je de volgende faciliteiten verwachten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je eenvoudig online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij uitgebreid de tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Ons team van Opel-professionals staat graag voor je klaar

Per 1 januari 2022 heeft Hedin Automotive de activiteiten van Opel-dealer Van der Linden van Sprankhuizen in Hoorn overgenomen. Behalve een andere naam, zal er niet veel veranderen. De vertrouwde gezichten van deze Opel-vestiging blijven bij ons werkzaam en staan graag voor je klaar voor de koop van een nieuwe of gebruikte Opel, voor onderhoud of een van de vele andere diensten van Hedin Automotive!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Opel op voorraad in Hoorn

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Of een occasion? Als Opel-dealer in Hoorn hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Opel onderhoud en service

Is je Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Opel vestiging in Hoorn. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.