Opel Mokka Electric private lease

De 100% elektrische crossover.

PRIVATE LEASE DE OPEL MOKKA ELECTRIC VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

Ontdek de volledig elektrische Opel Mokka Electric voor een scherp tarief per maand. Niet alleen het uiterlijk van de auto is indrukwekkend, de prestaties van de auto zullen je verwachtingen overtreffen. Met de meest geavanceerde veiligheidssystemen zoals adaptive cruise control, een automatisch noodremsysteem en advanced park assist zorgt Opel ervoor dat jij en jouw passagiers altijd veilig zijn.

Private lease dan nu de Opel Mokka Electric vanaf € 559,- per maand bij jouw Opel dealer Hedin Automotive.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease Opel Mokka Electric

Groot rijbereik en snel en gemakkelijk opladen

De Opel Mokka Electric geeft je de vrijheid om tot 338 km elektrisch te rijden, zonder tussentijds bij te laden. Is de accu leeg? Geen probleem! De Mokka Electric is snel en gemakkelijk op te laden. Binnen 30 minuten is de batterij weer tot 80% bijgeladen. Vergeet de hoge brandstofprijzen en kies voor elektrisch met de Opel Mokka Electric.

Profiteer van de lage private lease prijzen op de Opel Mokka Electric

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Mokka Electric zelf ervaren?

Ontdek de Opel Mokka Electric nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka Electric private leasen

Wat kost een Opel Mokka Electric per maand?

Je kunt al een Mokka Electric private leasen vanaf € 559 per maand.

Hoeveel rijbereik heeft de Opel Mokka Electric?

De Opel Mokka Electric heeft een actieradius tot 338 kilometer. De batterij is gemakkelijk bij te laden: binnen 30 minuten is de auto tot 80% bijgeladen.

Kan ik een Opel Mokka Electric leasen uit voorraad?

Dat kan, bij Hedin Automotive hebben we Opel Mokka Electric modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Mokka Electric

Meer informatie over de Opel Mokka Electric kun je terugvinden op de modelpagina. Daar staan onder andere de prijslijst en de brochure vermeld.