Private lease de Opel Crossland voor een vast bedrag per maand

Een 180 graden panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting en voetgangersherkenning. Met de Opel Crossland was rijden en parkeren nog nooit zo makkelijk. Deze robuuste SUV is zowel zakelijk als privé prima inzetbaar. Voor welke uitvoering ga jij? Met private lease van Hedin Automotive is de Opel Crossland voor een vast bedrag per maand van jou.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Opel Crossland

Geschikt voor ieder avontuur 

De Opel Crossland heeft een stoer SUV-design, maar is qua afmetingen toch verrassend compact. Dit maakt hem geschikt voor de stad en alle avonturen daarbuiten. Hij beschikt over de laatste assistentiesystemen die ervoor zorgen dat je veilig arriveert, zoals een Head-Up Display en Forward Collision Alert wat de afstand tot je voorganger waarborgt.

Profiteer nu van de Opel Crossland private lease deals!

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Crossland zelf ervaren?

Ontdek de Opel Crossland nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Crossland private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Crossland per maand?

Bij Opel-dealer Hedin Automotive lease je al een Opel Crossland vanaf € 330 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Crossland leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Opel Crossland op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Crossland?

Meer informatie over de Opel Crossland vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.