PRIVATE LEASE DE OPEL CORSA ELECTRIC VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

In de nieuwe Opel Corsa Electric rijd je volledig elektrisch, zonder compromissen. Maak je klaar voor een spectaculaire ervaring, in een innovatieve, compacte Opel die elektrisch rijden bereikbaar maakt. Met een actieradius van 330 kilometer is de Corsa Electric perfect voor dagelijks gebruik. Wil je beginnen met elektrisch rijden? Zet dan nu de stap en Private lease de Opel Corsa Electric vanaf €499 per maand bij jouw Opel dealer Hedin Automotive.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Opel Corsa Electric

Sportief design

De nieuwe Corsa Electric ziet er zeer aantrekkelijk uit. Zijn sportieve design komt terug in de 16- of 17-inch lichtmetalen velgen. Door contrasterende zwarte of witte accenten kun je je Opel Corsa Electric nog sportiever maken. Ook is de Corsa Electric als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LED®️ Matrix koplampen. Hiermee schakel je automatisch tussen grootlicht en dimlicht. 

Opel Flex Lease – hét flexibele contract voor elektrisch rijden

Twijfel je of elektrisch rijden iets voor jou is? Kies voor Opel Flex Lease! Met deze flexibele manier van private leasen krijg je voor slechts € 25 extra per maand de unieke mogelijkheid om na 12 maanden elektrisch rijden terug te switchen naar een Opel met een verbrandingsmotor óf het contract helemaal stop te zetten.*

Wij zijn al overtuigd van elektrisch rijden en geven met Opel Flex Lease jou ook de kans om elektrisch rijden uit te proberen. Ervaar zelf het gemak én het voordeel van private lease, aangevuld met Flex Lease, en vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw nieuwe Opel!

*Opel Private Lease Flex optie is van toepassing op de Opel Corsa-e, Mokka-e en Combo-e Life tegen een meerprijs van € 25 per maand. De leaseovereenkomst kan kosteloos worden opgezegd vanaf de eerste dag van de dertiende maand van de overeengekomen leaseperiode, mits voldaan is aan de opzegtermijn van ten minste 1 maand, er minimaal 12 maanden van de eerste leaseovereenkomst zijn verstreken en aan alle verplichting op grond van de leaseovereenkomst is voldaan. In het geval van gewenste omzetting na 12 maanden naar een andere Opel vindt een hernieuwde acceptatie plaats.

Private Lease de Opel Corsa Electric

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Corsa Electric zelf ervaren?

Ontdek de Opel Corsa Electric nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Corsa Electric private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Corsa Electric per maand?

Bij Opel-dealer Hedin Automotive lease je al een Opel Corsa Electric vanaf € 499 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Corsa Electric leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Opel Corsa Electric modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Corsa Electric?

Meer informatie over de Opel Corsa Electric vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de prijslijst van deze auto.