Kopen vanaf

€ 31.249

Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de Opel Vivaro Electric

Opzoek naar een bedrijfswagen met een grote laadruimte of een met heel veel zitruimte? De Opel Vivaro Electric is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, dus er is er altijd eentje die perfect bij je past. Vooral als je veel korte ritten rijdt, is deze volledig elektrische bedrijfswagen erg geschikt. Je stoot niets uit en levert tegelijkertijd niets in op laadruimte en comfort. Verder mag de Vivaro Electric als enige elektrische bedrijfswagen in zijn segment een aanhanger trekken.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Opel Vivaro Electric uitvoeringen

Downloads Vivaro Electric

Ben je op zoek naar de actuele prijzen van de Opel Vivaro Electric? Download dan gemakkelijk de prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank. 

Ervaar de Opel Vivaro Electric zelf

Ontdek de Opel Vivaro Electric nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Op maat voor jouw bedrijf

De Vivaro Electric is erg veelzijdig. Afhankelijk van de uitvoering biedt hij een laadvermogen van 1.200 kilogram. De laadruimte is maximaal 6,6 m3 en de laadlengte is te vergroten tot maximaal 4 meter. Ook kies je zelf welk batterijtype het best bij je past. Met de basisversie van 50 kWH rijd je al ongeveer 200 kilometer. Moet je langere afstanden afleggen? Kies dan voor de 75 kWh-batterij. Hiermee rijd je ongeveer 300 kilometer.

En wist je dat de Opel Vivaro Electric ook uitermate geschikt is voor personenvervoer? Kies dan voor de Vivaro-e Combi. Deze ultieme 6- of 9-zitter is zeer comfortabel en zit boordevol luxe. 

Opel Vivaro Electric ‘International Van of the Year 2021’

De nieuwe Opel Vivaro Electric is verkozen tot ‘International Van of the Year 2021’. De batterij-elektrische versie van Opels bedrijfswagen heeft de jury van 24 Europese vakjournalisten weten te overtuigen. En terecht!

Met drie lengtevarianten en talrijke uitvoeringen is de nieuwe, 100% elektrische versie net zo variabel en veelzijdig inzetbaar als elke andere Opel Vivaro. Daarbij is de Opel Vivaro Electric met name interessant voor het bezorgen van goederen in binnensteden waar milieuzones gelden. Dus waar wacht je op? Vraag een offerte aan voor deze International Van of the Year 2021!

Hedin Automotive is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Vivaro Electric

Wat kost een elektrische Opel Vivaro Electric bedrijfswagen?

De Opel Vivaro Electric is verkrijgbaar vanaf € 31.249.

Wat is de actieradius van de Opel Vivaro Electric bedrijfswagen?

Met de Vivaro Electric heb je keuze uit twee lithium-ion batterijpakketten. De basisversie heeft een capaciteit van 50 kWh en een actieradius van 230 kilometer (WLTP*). De versie met een 75 kWh-batterij biedt een actieradius tot zelfs 330 kilometer (WLTP*).

Wat is het laadvermogen van de Opel Vivaro Electric?

De nieuwe Vivaro Electric is net zo veelzijdig als elke andere Vivaro. en heeft een laadvermogen van maar liefst 1.275 kg.

Mag de Opel Vivaro Electric een aanhanger trekken?

Uniek is dat de Opel Vivaro Electric als enige elektrische bedrijfswagen in zijn segment een aanhanger mag trekken. Het maximale geremde trekgewicht bedraagt 1.000 kg.

Ik wil een Opel Vivaro Electric zakelijk leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Kan ik een Opel Vivaro Electric financieren?

Ja, dat kan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Waar kan ik de Opel-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Hedin Automotive heeft meerdere Opel-vestigingen in Nederland. Hier helpen we je graag bij het vinden van jouw Opel Vivaro of een van de andere bedrijfswagens van Opel.