Kopen vanaf

€ 36.999

Private lease € 534

€ 524

Business lease € 569

€ 559

Bijtellingspercentage

16%

ONTDEK DE OPEL MOKKA ELECTRIC

De Opel Mokka Electric is de nieuwe crossover in de Opel Familie en is 100% elektrisch. Hij heeft een stoer en uniek design, zit bomvol technologie en heeft een uitdagende rijdynamiek. Zo trekt hij verbluffend snel op en is hij in zowel stadsverkeer als op de snelweg zeer wendbaar. De Mokka Electric heeft een krachtige batterij met geavanceerde technologie, waardoor hij een rijbereik van 324 km heeft en snel en gemakkelijk oplaadt. Je kunt hem bijvoorbeeld in slechts 30 minuten tot wel 80% opladen! Dit maakt de Mokka Electric geschikt voor iedere uitstap en zorgt ervoor dat je zorgeloos op pad gaat.

De Mokka Electric is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een unieke dakkleur of een groot zonnedak, of pas je het mooie interieur aan met een zelf gekozen kleur hemelbekleding. En de Mokka Electric is standaard al voorzien van sportieve velgen, maar is aan te passen met unieke 16, 17 of 18-inch lichtmetalen velgen. Dus kies voor je eigen stijl en kies een Opel Mokka Electric!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Uitvoeringen Opel Mokka Electric

Profiteer nu van €2.950 subsidie!

De nieuwe 100% elektrische Opel Mokka valt onder de overheidssubsidie van € 2.950!

Kies voor de Mokka Electric met een gedurfd design, groot rijbereik, easy laden en de topklasse als het gaat om elektrisch rijden. Wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én € 2.950 overheidssubsidie. De Opel Mokka Electric is al beschikbaar vanaf € 39.749.

Liever private leasen? Dat kan natuurlijk ook: de Mokka Electric is al te leasen vanaf €559 per maand!

Downloads Mokka Electric

Wil je meer weten over de verschillende uitvoeringen? In de online prijslijst staat alle informatie over de verschillende opties en de actuele prijzen. Download hem eenvoudig via onderstaande knop.

Ontdek het gemak van elektrisch rijden met Eneco eMobility

Koop je bij ons een Plug-in Hybride of volledig elektrische Opel? We helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikt laadpunt voor thuis of op het werk. Onze partner Eneco eMobility voorziet je graag van alle informatie en een vrijblijvend advies. Ontdek meer online of vraag direct een adviesgesprek aan.

Opel Flex Lease – hét flexibele contract voor elektrisch rijden

Twijfel je of elektrisch rijden iets voor jou is? Kies voor Opel Flex Lease! Met deze flexibele manier van private leasen krijg je voor slechts € 25 extra per maand de unieke mogelijkheid om na 12 maanden elektrisch rijden terug te switchen naar een Opel met een verbrandingsmotor óf het contract helemaal stop te zetten.*

Wij zijn al overtuigd van elektrisch rijden en geven met Opel Flex Lease jou ook de kans om elektrisch rijden uit te proberen. Ervaar zelf het gemak én het voordeel van private lease, aangevuld met Flex Lease, en vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw nieuwe Opel!

*Opel Private Lease Flex optie is van toepassing op de Opel Corsa-e, Mokka-e en Combo-e Life tegen een meerprijs van € 25 per maand. De leaseovereenkomst kan kosteloos worden opgezegd vanaf de eerste dag van de dertiende maand van de overeengekomen leaseperiode, mits voldaan is aan de opzegtermijn van ten minste 1 maand, er minimaal 12 maanden van de eerste leaseovereenkomst zijn verstreken en aan alle verplichting op grond van de leaseovereenkomst is voldaan. In het geval van gewenste omzetting na 12 maanden naar een andere Opel vindt een hernieuwde acceptatie plaats.

Maak een proefrit in de elektrische Opel Mokka Electric

We vertellen je graag alles over de Mokka Electric en de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. Ook als je nog niet bekend bent met elektrisch rijden informeren we je graag over alle voordelen van 100% elektrisch rijden. Maak een proefrit en ervaar zelf het rijplezier van de stoere Opel Mokka Electric!

Een krachtige en eigenwijze crossover

De Opel Mokka Electric bevat een krachtige lithium-ion batterij met een capaciteit van 50kWh en een groot aantal cellen met een hoge energiedichtheid. Dit zorgt ervoor dat de batterij een lange levensduur en een groot rijbereik heeft. Daarnaast zorgt het regeneratieve remsysteem dat de wrijvingsenergie die vrijkomt bij het remmen teruggevoerd wordt naar de batterij. Hierdoor wordt het rijbereik vergroot tijdens het rijden. Naast een krachtige en efficiënte batterij kies jij zelf voor één van de drie rijstijlen die van invloed zijn op het energieverbruik. Zo kies je ‘Sport’ voor maximale dynamiek, kies je ‘Normal’ voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt energiegebruik en kies je voor ‘Eco’ voor het benutten van een maximaal rijbereik. Ongeacht welke stijl je kiest geniet je van optimale rust en ontspanning, dankzij de stille elektromotoren, een goed geïsoleerde cabine en ongekend veel rijassistentiesystemen.

Hedin Automotive is jouw Opel-dealer

Wij zijn één van de grootste Opel-dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka Electric

Wat is de actieradius van de Opel Mokka Electric?

Je kunt met de Opel Mokka Electric tot 324 km rijden zonder tussentijds te laden. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

Welke rij-assistentiesystemen heeft de Opel Mokka Electric?

De Mokka Electric is voorzien van uitgebreide assistentiesystemen, die het rijden veiliger en meer ontspannen maken. Zo bevat hij een actieve rijstrookassistent, wordt de bestuurder gewaarschuwd als een voorligger of voetganger te snel wordt benaderd en als een botsing dreigt remt het systeem automatisch om een aanrijding te (helpen) voorkomen of de impact daarvan te verminderen. Daarnaast bevat de Mokka Electric Advanced Park Assist om het in- en uit-parkeren gemakkelijker te maken en heb je dankzij de panoramische 180° achteruitrijcamera zicht op alle obstakels om je heen. 

Hoe lang duur het opladen van de Opel Mokka Electric?

In niet meer dan 30 minuten is de batterij weer tot 80% opgeladen. Houd er wel rekening mee dat de oplaadtijd kan variëren door het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij.