Vast laag rentepercentage
Bepaal zelf de hoogte van je maandelijkse kosten
Eigen auto inruilen? Geen probleem!

Voordelig een Opel financieren bij Hedin Automotive

Wil je in een gloednieuwe Opel rijden, maar heb je het volledige aankoopbedrag niet direct voorhanden? Geen punt! Kies voor een voordelige financiering van Opel bij Hedin Automotive. 
Betaal maandelijks een vast bedrag en word eigenaar van een nieuwe Opel. De financiering van Opel kun je op jouw persoonlijke situatie en wensen afstemmen, met de betrouwbaarheid die je van Opel gewend bent. Zo kun je zelf de looptijd bepalen en kun je je maandbedrag verlagen met een aanbetaling. 

Bekijk onze voorraad of bekijk onze modellen en vraag direct een offerte aan!

Opel voorraad financieren

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Profiteer van voordelig financieren bij Hedin Automotive

De voordelen van financieren

Met een financiering van Opel word je direct eigenaar van de auto, in tegenstelling tot private lease. Daardoor kun je de auto later weer inruilen bij de aanschaf van een nieuw exemplaar. Daarnaast bouw je tijdens de financieringsperiode gewoon je schadevrije jaren op, wat voordelig is voor een verzekering. De verzekering moet je evenals reparaties en onderhoud namelijk wel zelf betalen.