De kleur rood die het verschil maakt

COVID-19: dé pandemie die ieder zijn wereld op de kop heeft laten staan. Fiat heeft de handen ineengeslagen met (RED), de organisatie die zich sterk maakt tegen wereldwijde gezondheidsproblemen zoals COVID-19. Bij aankoop van een (RED) Fiat model, draag je bij aan behandelingen, counseling, testen, onderwijs en zorg aan de gemeenschappen die dit het hardst nodig hebben.

Met trots introduceert Fiat de (RED) familie, waarbij een veilige en hygiënische omgeving centraal staat. Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier

De (RED) editie is beschikbaar voor elk Fiat-model.

Neem het zekere voor het onzekere

Om extra bescherming te bieden tegen bacteriën, virussen en schimmels, is het interieurfilter van het aircosysteem behandeld met een biocide. Dit zorgt voor een zeer doeltreffende werking tegen bacteriën, waardoor de verspreiding ervan in de auto wordt tegengegaan. Dezelfde behandeling is ook uitgevoerd op de stoelbekleding, het stuurwiel en in de bagageruimte.

Eyecatcher

De kleur rood staat overduidelijk centraal in de nieuwe (RED) familie. Deze opvallende kleur is dan ook in de gehele auto doorgevoerd. Het exclusieve interieur is bijvoorbeeld uitgerust met speciale Seaqual Yarn-stoelbekleding met het Fiat-monogram, rode biezen en het (RED)-logo. Ook de portierlijsten en de naafdoppen zijn voorzien van het bijzondere (RED)-logo. Niet te vergeten, zijn ook het dashboardpaneel, de frontgrille en de rode buitenspiegelkappen gekenmerkt door het bijzondere partnerschap van Fiat met (RED).

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over deze actie? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!