Private Lease de Fiat Panda voor een vast bedrag per maand

In een Fiat Panda rijd je met een veilig gevoel door de stad. Deze stadsauto is standaard uitgerust met verschillende en slimme veiligheidsfuncties. Daarnaast heeft de Panda een geïntegreerde radio met Bluetooth, USB-aansluiting en spraakherkenning. Voor de stoere rijder is de Fiat Panda ook leverbaar in de City Cross uitvoering.   

De Fiat Panda lease je al voor een vast bedrag per maand. In het maandbedrag zijn alle kosten inclusief, zoals 24/7 pechhulp en een allrisk verzekering. Alleen de kosten voor brandstof betaal je zelf.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Panda

Praktisch voor iedereen

De Fiat Panda is een echte stadsauto. In de 5-deurs Panda stap je met gemak in en uit. Het plafond in de Panda is hoog en op de achterbank hebben medepassagiers genoeg ruimte om comfortabel te zitten. De Fiat Panda is een praktische auto en is voor iedereen geschikt.  

Meer weten over het private leasen van een Fiat Panda

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Fiat Panda zelf ervaren?

Wil je de Fiat Panda zelf ervaren? Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Veelgestelde vragen over de Fiat Panda private leasen

Wat kost een Fiat Panda met private lease?

Je rijdt al een Fiat Panda vanaf € 239 per maand. In dit maandbedrag zijn alle kosten inclusief. De brandstofkosten betaal je zelf. 

Hoeveel passagiers passen in een Fiat Panda?

In een Fiat Panda is plek voor vier passagiers inclusief de bestuurder.