Openingstijden Fiat-servicepunt Hedin Automotive in Schagen

Dé Fiat-garage van Schagen en omgeving

Is jouw Fiat auto toe aan onderhoud of reparatie? Of wil je langskomen voor de APK of een bandenwissel? Bij onze Fiat-garage in Schagen ben je van harte welkom voor onderhoud en service. Onze merk-gecertificeerde monteurs staan klaar voor jou en jouw auto. Want let op: voor Fiat Professional ben je in één van onze andere vestigingen aan het juiste adres.
Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor jouw Fiat. 

Bij onze Fiat-garage in Schagen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Fiat onderhoud en service in Schagen

In onze vakgarage in Schagen hebben wij de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Wij werken alleen met originele Fiat-onderdelen en je krijgt garantie op onze werkzaamheden. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor jouw Fiat of neem telefonisch contact op met onze vestiging.