Fiat zakelijke lease

Ons doel is de meest gewaardeerde partner voor jou te zijn in (zakelijke) mobiliteit.

Zakelijk leasen van Fiat

Door de combinatie van een unieke Italiaanse uitstraling en voordelige prijzen zijn Fiats erg populair bij zakelijke lease. Met een gevarieerd aanbod aan modellen zit er altijd wat voor je tussen! De compacte maar comfortabele modellen van Fiat zijn échte stadsauto’s. Ze zijn wendbaar en makkelijk te parkeren. Benieuwd naar de verschillende modellen van Fiat? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. 

Vast maandbedrag
Gratis pechhulp
Gratis vervangend vervoer
Maximale flexibiliteit

Wat is er inbegrepen bij Zakelijke Lease?

Kies je voor zakelijke lease bij Hedin Automotive dan kies je voor een uitgebreide service. In het leasecontract zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:    

 • Rente en afschrijving
 • Allrisk verzekering
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Houderschapsbelasting
 • Ongevallenverzekering inzittenden
 • Europese pechhulp
 • Onderhoud en reparaties.

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 
Full operational lease

Met full operational lease kies je voor pure zekerheid. Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarbij alle denkbare services. Van schadeherstel en onderhoud tot 24/7 pechhulp. Hedin Automotive blijft juridisch en economisch gezien eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen. Zo rijd je in een nieuwe Fiat en sta je nooit voor onverwachte kosten.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.

Regel je liever zelf het onderhoud een verzekering voor je auto? Dan is netto operational lease een goede oplossing! Je betaalt dan alleen voor de auto en bent zelf verantwoordelijk voor de bijbehorende diensten.

 
Financial lease

Financial lease is een handige vorm van zakelijke lease voor de echte ondernemer. Met financial lease financieren we de aankoop van je auto, maar blijf je zelf eigenaar! Je betaalt een vast bedrag per maand en houdt zo meer ruimte over voor andere investeringen voor je onderneming. Het maandbedrag, slottermijn en de looptijd van het contract kunnen we afstemmen op jouw wensen!

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Zakelijke leasen uit voorraad

Wil je snel een nieuwe Fiat met zakelijk lease en een voordelig bedrag per maand? Wij hebben vaak een groot aantal rijk uitgeruste Fiat modellen op voorraad. Je kunt deze voorraad gemakkelijk online bekijken en een afspraak maken bij één van onze twee vestigingen voor een proefrit. Het is óók mogelijk om je huidige auto bij ons in te ruilen.

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Fiat

Welke Fiat modellen kan ik zakelijk leasen?

Fiat heeft een gevarieerd aanbod modellen en wij kunnen ze allemaal leveren met zakelijk lease. Fiat heeft de Fiat 500, 50oc, 500x, Panda, Panda CityCross en de Tipo.

Kan ik ook een Fiat uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste modellen die je met zakelijk lease kan rijden voor een scherpe maandprijs. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad.

Wat zijn de voordelen van zakelijke lease?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele auto voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten. 

Welke vormen van zakelijke lease zijn er voor Fiat?

Bij Hedin Automotive bieden we drie verschillende vormen van zakelijke lease aan: full operational, netto operational én financial. Je kunt hierboven meer over deze onderwerpen lezen.  

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!