Fiat-dealer Hedin Automotive in Groningen

Openingstijden Fiat-dealer Hedin Automotive in Groningen

Jouw Fiat-dealer in Groningen en omstreken

In onze Fiat-vestiging in Groningen vind je een uitgebreide voorraad nieuwe en tweedehands Fiat personenauto’s en bedrijfswagens. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in een model naar keuze of kom langs voor advies van één van onze verkoopadviseurs over een personenwagen of een van de Fiat Professional bedrijfswagens. Ook voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan jouw Fiat (bedrijfswagen) kun je bij ons terecht en kun je vertrouwen op onze experts en merk-originele materialen. Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak via onze online planner, graag tot snel!

Bij onze Fiat-vestiging in Groningen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Fiat op voorraad in Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe Fiat? Of een occasion? Als Fiat-dealer in Groningen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Fiat onderhoud en service

Is je Fiat toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Fiat-vestiging in Groningen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.