Voor het beste camperonderhoud ga je naar Fiat-dealer Hedin Automotive

Het voorjaar breekt aan en daarmee gaat het camper-seizoen weer van start! Het tijdig laten onderhouden van jouw camper is daarmee essentieel. Bij Fiat-dealer Hedin Automotive staan we graag voor je klaar en weten we precies wat jouw camper nodig heeft. Benieuwd? We vertellen je er graag meer over en hebben momenteel leuke acties lopen.

Tot snel in onze werkplaats!

Fiat Professional Camper Care

Wist je dat ruim zeventig procent van de Europese campermarkt een Fiat camperonderstel heeft? Daarom heeft het grote voordelen om het onderhoud van je camper uit te laten voeren bij een erkend Fiat Professional Dealer zoals Hedin Automotive. Wij begrijpen dat je camper kostbaar is en kennen hem van binnen en van buiten. Wij werken alleen met speciaal opgeleide Fiat-monteurs, de nieuwste apparatuur en originele Fiat-onderdelen. Bekijk hier de volledige checklist.

Voor Fiat campers is er Fiat Camper Care. De all-in-onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Kies voor Camper Care bij Hedin Automotive en breng jouw camper weer in topconditie!

Camper Care en Camper Care+
 Camper CareCamper Care+
MotorolieJaJa
OliefilterJaJa
APK met Fiat Pro-pasJaJa
Vloeistoffen bijvullenJaJa

Controle op 18 

essentiële punten

JaJa
Pollenfilter Ja
Airco reinigen Ja
Luchtfilter Ja
 € 499€ 699

Pro Pas

Ben jij in het bezit van een Pro Pas? Dan krijg je snelle en vakkundige pechhulp door heel Europa. Met een Pro Pas kun je rekenen op het volgende:

  • Pechhulp in heel Europa, 24 uur per dag
  • Reparatie ter plekke wanneer mogelijk
  • Vervangend vervoer en wegslepen is evt. gedekt
  • Reiskosten en hotelkosten zijn gedekt (boven 50 km)
  • Ook bij kleine pech, bijv. als je een sleutel kwijt bent

Heb je vragen over de Pro Pas of heb je interesse? Neem contact met ons op. We lichten graag het een en ander toe.

Jouw camper onderhouden bij Hedin Automotive

Is jouw camper toe aan een onderhoudsbeurt en ben je benieuwd naar de kosten? Wij adviseren je graag. Vraag vrijblijvend een online offerte aan.  

Fiat-dealer Hedin Automotive heeft twee vestigingen in Nederland waar je terecht kunt voor al het onderhoud aan jouw camper. Maak een eenvoudig een afspraak via de online werkplaatsplanner of neem telefonisch contact op.

Vestigingen van Hedin Automotive voor camperonderhoud

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Fiat camperonderhoud

Kan ik mijn camper nog laten onderhouden voor komende zomer?

Ja. Bij Hedin Automotive begrijpen we dat het plannen van een zomervakantie dit jaar iets anders is dan normaal door het coronavirus. Ook in deze tijd is het mogelijk om je camper bij ons te laten onderhouden. We adviseren je wel om op tijd een afspraak te maken. Zo hoef je niet te wachten als je wil vertrekken.