Onze Fiat modellen

Fiat 500 - hey google

Fiat 500


De Fiat 500: een driedeurs cabrio met uniek Italiaans retro-design.

fiat-500C-DolceVita

Fiat 500C


De Fiat 500 Cabrio: een driedeurs cabrio met uniek Italiaans retro-design.

Fiat 600e - La Prima - page image

Fiat 600e


Volledige elektrisch en hybride met echte Italiaanse flair. 

Onze Fiat bedrijfswagens

Fiat - Elektrische modellen

De eerste puur elektrische Fiat 500 is er op een volledig nieuw platform met een schitterend interieur. In de volledig elektrische Fiat 500 hoef je op niets meer in te leveren om op een duurzamere manier auto te kunnen rijden. De 42 kWh accu heeft een bereik van 320 km. Bekijk de Fiat 500E hier.

Ontdek de charmante Fiat modellen bij Hedin Automotive

Iedereen kent de karakteristieke Fiat 500, maar Fiat heeft nog veel meer unieke en kwalitatief hoogwaardige modellen. Zo vind je meerdere variaties op de Fiat 500, zoals de 500C, 500E en 500X, maar ook de modellen Panda en Tipo zijn geliefd. En wist je dat Fiat ook bedrijfswagen modellen heeft?

Bij erkend Fiat-dealer Hedin Automotive vind je alle modellen. Maak online kennis en vraag eenvoudig een proefrit of offerte aan of ontdek de verschillende Fiat modellen bij ons in de showroom.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Fiat modellen

Waar kan ik de brochures / prijslijsten van Fiat modellen terugvinden?

Op onze modellenpagina kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Papieren brochures zijn te verkrijgen in de vestiging. Selecteer een model om naar de modelpagina te gaan waar je vervolgens alle mogelijke downloads vindt.

Welke Fiat modellen verkoopt Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel merk-erkend dealer en bij ons zijn de Fiat 500, Fiat 500 cabrio, Fiat 500 E (Elektrisch), Fiat 500X, Fiat Panda en Fiat Tipo nieuw te bestellen. Vergeet ook niet de bedrijfswagens van Fiat Professional. 

Welk model van Fiat is het goedkoopst?

De Fiat Panda is het meest voordelige model van Fiat en is verkrijgbaar vanaf € 13.190. Meer weten? Bekijk de Fiat Panda hier. 

Ik zoek een Fiat Professional bedrijfswagen. Verkoopt Hedin Automotive deze modellen?

Uiteraard! Bij ons vind je alle bedrijfswagens van Fiat, zoals de Fiorino, Doblo, Ducato en Talento. Meer informatie over de bedrijfswagen modellen van Fiat vind je hier. 

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Fiat modellen?

Jazeker. Hedin Automotive heeft een grote voorraad met tweedehands Fiat modellen voor je klaarstaan. Dus ben je opzoek naar een Fiat 500, Fiat Panda of een van de andere modellen? Grote kans dat wij een mooi exemplaar voor je hebben staan. Bekijk onze voorraad occasions hier en vind de Fiat die bij je past!