Onze Fiat bedrijfswagen modellen

De multifunctionele bedrijfswagens van Fiat ontdek je bij Hedin Automotive

Fiat heeft krachtige en mooi afgewerkte bedrijfswagens in verschillende klassen en bij Hedin Automotive hebben wij het gehele aanbod voor je klaarstaan. Dus ben je op zoek naar een compacte bestelwagen? Dan is de Fiat Fiorino of de Fiat Doblò wellicht iets voor jou. Heb je meer ruimte nodig? Bekijk dan eens de populaire Fiat Talento, de grote Fiat Ducato of de elektrische Fiat e-Ducato.

Maak online kennis met de verschillende Fiat bedrijfswagens en vraag eenvoudig een proefrit of offerte aan, of kom langs in een van onze vestigingen voor persoonlijk advies. We helpen je graag bij het vinden van jouw volgende bedrijfswagen!

Veelgestelde vragen over Fiat bedrijfswagens

Welke Fiat bedrijfswagens levert Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je het gehele aanbod van Fiat bedrijfswagens. Zo kun je bij ons terecht voor de Fiat Fiorino, Fiat Doblò, Fiat Talento, Fiat Ducato en de elektrische Fiat e-Ducato.

Biedt Fiat ook elektrische bedrijfswagens aan?

Ja, Fiat heeft de krachtige en grote Fiat e-Ducato in het assortiment. De Fiat Ducato is al jaren groot favoriet onder de professionals en is nu ook volledig elektrisch beschikbaar, waarmee je je onderneming verduurzaamt.

Heeft Fiat een bedrijfswagen geschikt voor personenvervoer?

Ja, de Fiat Talento en Fiat Ducato zijn beide leverbaar als luxe uitgerust personenvervoer waar je maar liefst negen zitplaatsen hebt verdeeld over drie rijen.