Fiat service en onderhoud

Wij weten precies wat jouw Fiat nodig heeft.

Onderhoud en service bij Fiat-dealer Hedin Automotive

Voor elke auto is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Zo ook voor jouw Fiat. Hiermee voorkom je dat je onverwachts in de problemen komt. In onze moderne werkplaatsen wordt dagelijks het verschil gemaakt. Hier onderhouden en repareren de monteurs van Fiat-dealer Sten dagelijks met passie vele auto’s. Of je Fiat personen- of bedrijfswagen nu toe is aan de APK, een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig heeft of dat er schadeherstel nodig is. Als erkende Fiat dealer staan wij voor je klaar.   

Fiat onderhoud, acties, onderdelen en meer

Fiat onderhoud bij Hedin Automotive

Van de kleine of grote onderhoudsbeurt tot een specialistisch vraagstuk. Bij Hedin Automotive hebben wij alles in huis om jouw Fiat vakkundig te onderhouden. Wij repareren en vervangen kapotte onderdelen en werken daarbij altijd met originele materialen. Zo houdt jouw Fiat zijn waarde. Ons doel! Jouw auto weer goed en veilig de weg op krijgen. Moet jouw Fiat binnenkort onderhouden worden? Maak snel en eenvoudig online een afspraak.  

15% korting op accessoires

Tijdens de zomercheckweken krijg je maar liefst 15% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, pech-onderweg-set, bagage-organizer of een fietsendrager. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

*Deze actie is alleen geldig op de merken: Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Fiat ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Fiat en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Fiat-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Fiat en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Fiat repareren.

Fiat APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Het is een algemene controle van de belangrijkste functies van je Fiat. Denk aan het controleren van de banden, remmen, uitlaat en verlichting. Je krijgt automatisch bericht van de RDW als je APK verloopt.  

Bekijk meer informatie over de Fiat APK bij Hedin Automotive en plan direct jouw werkplaatsafspraak.

Onderdelen vervangen? Hedin Automotive staat voor je klaar!

Een remblok, schokdemper of koppeling. Het zijn cruciale onderdelen in je auto. En ja, ook deze onderdelen gaan wel eens kapot of moeten tijdig vervangen worden om erger te voorkomen. Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het vervangen van deze en andere onderdelen in en aan je auto. Ontdek wat wij op dit vlak voor jouw auto kunnen betekenen.  

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Fiat onderhoud

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Fiat?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je Fiat gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Fiat?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Fiat?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Fiat zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Worden er originele onderdelen gebruikt bij het onderhoud aan mijn Fiat?

Ja. Bij Hedin Automotive maken we alleen gebruik van originele onderdelen. Op die manier kunnen we de beste kwaliteit blijven garanderen.  

Werken er bij Fiat-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Jazeker. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Ik heb schade aan mijn Fiat. Kan ik bij Hedin Automotive terecht?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.